2777
2789
عنوان

کسی هست این روزا مثل من باشه❓😔

9 بازدید | 34 پست

ده ساله ازدواج کردم ازدواجم به خواست خودم نبود بابام برام تصمیم گرفت ، هیچوقت معنی عشق و دوست داشتن رو نفهمیدم هیچوقت 

انگار فقط دارم تحمل میکنم که بگذره ، کل زندگی برام عذاب بود ، ناخواسته باردار شدم خواستم ببرم سقط کنم شوهرم گفت من پول ندارم بدم و دنیا اومد و الان ۸ سالشه ، حس و حال هیچی رو ندارم دلم میخواد تنها باشم ، خونه پدریم دوتا کوچه اونورتر هستش ولی آخرین باری که رفتم یادم نمیاد ، هیچ دوست و آشنا و فامیلی ندارم هیچکس نمیاد خونمون ، شوهرم همش سرکاره نه گردشی نه تفریحی نه مهمونی هیچی 

تازگیا هم به بهانه عمل بینی جامو جدا کردم الان ۵ ماهه ، 

از شوهرم متنفرم ، اون هم با کسی که دلش میخواسته یعنی من ازدواج کرده هم میره سرکار دوتا همکار میبینه گپ میزنه روزش میگذره و میاد خونه شام میخوره میخوابه 

ولی من تو خونه تک و تنها با یه بچه ای که علائم بیش فعالی داره و هیچی تو سرش نمیره دارم زندگی میکنم 😔 

۲۷ سالمه نصف موهام سفید شدن همسن های من یا سرکارن یا گردش و تفریح یا دارن به خودشون میرسن من عین یه خدمتکار هستم نه کسی بهم ابراز علاقه میکنه نه قدرمو میدونه نه تشکر میکنه نه جایی میبره هیچی 😔

خسته ام بچه ها خیلی خسته 😔

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

هیچوقت به خواست خودم ازدواج نکردم رو درک نمیکنم

هیچکس نمیتونه مجبورتون کنه شما اگه بخوای مخالفت کنی پدرت که هیچ کل فامیلتم نمیتونن مجبورت کنن

در گریختن رستگاری نیست؛بمان و از خودت چیزی بساز که نشکند🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دعا بگیر براش از این رو به این رک میشه شوهرم تلوزیون تو خونه نمیاورد که مثلا مردا رو دید میزنی ...

نه بابا اهل این چیزا نیستم دعا بگیرم که چی بشه معجزه بشه؟ دعا بی پولی رو دوا میکنه؟‌😔

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

فقس اینومیتونم بهت بگم داخل ای دنیاهیچکس،تاکیدمیکنم هیچکس واسه ادم دل نمبسوزونه،به خودت بیا خواهرم بلندبشو مگه بیکاری مریض خودت کردی،رندگی ماهم باعشق نیس اماچه کنیم بایدخودمون بکشیم ،گوربابای همه مگه همه چی عشق هس،به فرزندت عشق بورز اون جز توکسیو نداره گناه داره بروبیرون،بروتفریح،برو کلاس به خودت برس،این زندگی جنگ هس نجنگیده زندگیتو نباز،

هیچوقت به خواست خودم ازدواج نکردم رو درک نمیکنمهیچکس نمیتونه مجبورتون کنه شما اگه بخوای مخالفت کنی پ ...

خب شما جای من نیستی که درک کنی انتظاری هم نمیره 

وقتی پدرت تو روت میگه تورو کی میگیره؟ و میگه جوری میگی نمیخوام باهاش ازدواج کنم که انگار خواستگار ها برات صف کشیدن اون موقع میفهمی جایی تو اون خونه نداری 

چرافکرمیکنی عاشقی چیز خاصیه بعضیابعدازدواج عاشق میشن

فقط اونو نگفتم عزیزم منظورم این بود که هیچی ندارم 

هیچوقت به خواست خودم ازدواج نکردم رو درک نمیکنمهیچکس نمیتونه مجبورتون کنه شما اگه بخوای مخالفت کنی پ ...

چرا خوب بودن رو با اطاعت کردن اشتباه میگیرید!!

خوب اون کسیه که برای خودش حد و مرز داره از نه گفتن نمیترسه برای شخصیت خودش ارزش قائلِ طرز فکر خودش رو هم در نظر میگیره نه هرچی بقیه گفتن بگه چشم

اگه کسی حرفش اشتباهه نپذیر عزیز من حتی اگه پدرت باشه

چرا خوب بودن رو با اطاعت کردن اشتباه میگیرید!!خوب اون کسیه که برای خودش حد و مرز داره از نه گفتن نمی ...

الان وقت ای حرفها نیس اتفاقی هس که افتادخ اره بعضی وقتها مجبوری. اجبارهس.اینو فقط اونهایی که داخل این خانواده ها زندگی کردن درک می کنند.

منم حال این روزام خیلی بدهافسردگی گرفتمخودم میخوام کاری بکنم ولی نمیتونم

الان از صبح نشستم دست به سیاه و سفید نزدم یکی انگار تو گوشم میگه برای چی باید کار کنی جارو بزنی ظرف بشوری مگه کسی هم ازت تعریف و تمجید میکنه مگه میگه دستت درد نکنه چقد زحمت میکشی تو خونه ؟ ساعت ۱۲ باید برم دنبال دخترم خدا خدا میکنم نگذره چون وقتی میاد بدتر روانیم میکنه 

فقط اونو نگفتم عزیزم منظورم این بود که هیچی ندارم

این چه حرفیه توبزرگترین سرمایه روداری خونواده داری الان یه بچه سالم داری یه شوهرکه یه کارمیکنه وتلاش میکنه برازندگیتون اسی من توشهرغریبم باعشق ازدواج کردم هشت سال بچه نداریم تواین شهرهمه فک وفامیل شوهرم هستن منم مثل شماافسرده میشم ولی پامیشم روزندگیم نمیزارم دشمن شادبشم اسی منوشوهرم یکبارطلاق گرفتیم ودوباره برگشتیم بهم خودت باید به خودت کمک کنی

گاهی انسانم آرزوست
خب شما جای من نیستی که درک کنی انتظاری هم نمیره وقتی پدرت تو روت میگه تورو کی میگیره؟ و میگه جوری می ...

خب میگفتی من اصلا میخوام تا اخر عمر مجرد بمونم

مگه شما به خواسته خودت به دنیا اومدی که احساس اضافه بودن میکنی؟

میتونستی تلاش کنی کار کنی تو اجتماع باشی قطعا خواستگار هم پیدا میشد

الانم برای عاشق شدن دیر نیست سعی کن خوبیای شوهرت رو ببینی