2777
2789
عنوان

کسی هست این روزا مثل من باشه❓😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 34 پست
قضاوت نیست واقعیتهر پدری پدر نیست شما به خورد شدن عزت نفست نباید عادت کنی اینو برای بقیه دخترا عادی ...

منم خواستگارداشتم پولدارهمه راضی بودن نخواستم حتی برادرم همه شیشه های خونه روشکوند گفتم نه عمه هام گفتن کی میاد واسه ات ازلج من خواستگارداغون میفرستادن که من بله روبه اون ادم بگم پنج سال هم منتظرموند تاراضی بشم نشدم وتن ندادم 

گاهی انسانم آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین شاید اون پدر تواون بازه زمانی اینجورتشخیص داده برات یه مثال بزنم اسی لطفا بدبرداشت نکن یکی ازاش ...

تو اون بازه زمانی اشتباه کرده باشه یا نه زندگی دخترش رو خراب کرده

پدر اگه نتونه نقش حامی و پشتیبان تو رو داشته باشه چه پدریه؟اصلا میشه بهش گفت پدر!کسی که تکیه گاه خوبی برای دخترش نیست و به جای تشویق کردن برای موفق شدن جلوشو میگیره پدره؟

اینا باید ضعف دیده بشه باید بدی دیده بشه باید بخشیده نشه تا ادما یاد بگیرن پدر و مادر شدن مهم نیست پدر و مادر بودن مهمه یاد بگیرن اگه خودشون هنوز پخته نشدن بچه دار نشن هر کسی در برابر بچش مسئوله

در گریختن رستگاری نیست؛بمان و از خودت چیزی بساز که نشکند🌱

تو اون بازه زمانی اشتباه کرده باشه یا نه زندگی دخترش رو خراب کردهپدر اگه نتونه نقش حامی و پشتیبان تو ...

درسته عزیزم ولی منم میگم منوشما اینجوربرداشت میکنیم ولی یه ادمی که فقط جلودماغشومی دید وتعریف خوشبختی این بودکه دخترشوفقط شوهربده رو نمیشه کاریش کنیم فقط مابگیم بدی کرده حال اسی بدترمیشه حتی الان میتونست بیاد بگه دخترم چته چرا نمیای چرا حال دلت خوب نیست دامادشوبکشونه یه گوشه چرادخترم ناخوش چرااینجورشده ولی من متوجه شدم پدراسی ادم سطحی نگر هست که فقط میخواسته رفع تکلیف کنه  حالانمیدونم دلایلش چی هست

گاهی انسانم آرزوست
درسته عزیزم ولی منم میگم منوشما اینجوربرداشت میکنیم ولی یه ادمی که فقط جلودماغشومی دید وتعریف خوشبخت ...

درسته من فقط اینارو گفتم یه دختر دیگه نظرات رو میخونه ازدواج زوری رو نپذیره

اسی هم الان دیگه باید به فکر خودش باشه رو خوبی های شوهرش تمرکز کنه دوسش داشته باشه و تلاش کنه دخترش موفق شه

در گریختن رستگاری نیست؛بمان و از خودت چیزی بساز که نشکند🌱