2777
2789
عنوان

کسی هست این روزا مثل من باشه❓😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 34 پست
الان وقت ای حرفها نیس اتفاقی هس که افتادخ اره بعضی وقتها مجبوری. اجبارهس.اینو فقط اونهایی که داخل ای ...

نه هیچوقت چیزی به اسم اجبار وجود نداره دختر اگه بخواد میتونه جلو همه وایسته

میدونم گذشته اینو گفتم یه دختر دیگه نظرمو بخونه تن به ازدواج اجباری نده

در گریختن رستگاری نیست؛بمان و از خودت چیزی بساز که نشکند🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب میگفتی من اصلا میخوام تا اخر عمر مجرد بمونممگه شما به خواسته خودت به دنیا اومدی که احساس اضافه بو ...

هه 😏 تو اجتماع کار کنم؟ پدری که میگه زنایی که کار میکنن از راه خودفروشی پول درمیارن و آخر وقت با صاحب کارا میرن تو اتاق به نظرت میذاشت من کار کنم؟ اون فقط خواست نون خور کم بشه وگرنه کدوم احمقی بچه ۱۷ ساله رو شوهر میده 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
هه 😏 تو اجتماع کار کنم؟ پدری که میگه زنایی که کار میکنن از راه خودفروشی پول درمیارن و آخر وقت با صا ...

اینجورراجع به پدرت نگومادرمن توسن سیزده سالگی ازدواج کرد الانم جونش براپدرومادرش میره اسی بنظرم شما ازچیزای دیگه دلت پر 

گاهی انسانم آرزوست
من درجایگاهی نیستم که پدرتوقضاوت کنم ولی اینومیدونم توحمایتگردخترت باش توقوی باش واسه دخترت الان فرق ...

وقتی یه زندگی از ریشه خراب باشه نمیشه درستش کرد من روح و روانم مُرده ، کسی بهم یاد نداده چطوری زندگی کنم فقط دنیا آوردن و انداختن بیرون همین 

تو بدترین شرایط زندگیم دارم دست و پا میزنم و هیچکس نیست نجاتم بده 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
هه 😏 تو اجتماع کار کنم؟ پدری که میگه زنایی که کار میکنن از راه خودفروشی پول درمیارن و آخر وقت با صا ...

قبول دارم طرز فکر پدرت افتضاح بوده اما ایا درست بود؟نه

و تو اینو میدونستی پس هیچ جوره نباید قربانی نادونی و نا اگاهی پدرت میشدی

میتونستی روز خواستگاری به شوهرت بگی که تو مخالف بودی و خونوادت گفتن بذار بیان خواستگاری

بعد شوهرت خودش میرفت

اینا الان فایده نداره میدونم اما میگم که یه دختر دیگه اشتباه نکنه

اینجورراجع به پدرت نگومادرمن توسن سیزده سالگی ازدواج کرد الانم جونش براپدرومادرش میره اسی بنظرم شما ...

خب ایشون لابد با میل خودش ازدواج کرده 

یا شایدم پدرتون براش خوب بوده که بعد از ازدواج گفته چرا زودتر باهاش ازدواج نکردم 

من نه از خانواده نه از شوهر نه از بچه از هیچکس خیر ندیدم تک و تنهام 

وقتی یه زندگی از ریشه خراب باشه نمیشه درستش کرد من روح و روانم مُرده ، کسی بهم یاد نداده چطوری زندگی ...

مگه همه رویاددادن چراخودت یادنمیگیری اینهمه تواشناوفامیل تجربه هس 

گاهی انسانم آرزوست
اینجورراجع به پدرت نگومادرمن توسن سیزده سالگی ازدواج کرد الانم جونش براپدرومادرش میره اسی بنظرم شما ...

عجب پدرش زندگیشو خراب کرده اینجوری راجبش نگه؟

اگه من جای اسی بودم اصلا دیگه نمیگفتم پدری دارم

پدری که بلد نبود پدری کنه همون بهتر قطع ارتباط کنی باهاش

خب ایشون لابد با میل خودش ازدواج کرده یا شایدم پدرتون براش خوب بوده که بعد از ازدواج گفته چرا زودتر ...

دخترسیزده ساله ازکجاخودش خواسته اونم بااجبارازدواج کرد اونم مشکلات خودشوداشته بنظرت کدوم خونواده شوهرخوبن که مادرمن خونواده شوهرش خوب باشن 

گاهی انسانم آرزوست
الان از صبح نشستم دست به سیاه و سفید نزدم یکی انگار تو گوشم میگه برای چی باید کار کنی جارو بزنی ظرف ...

برای خودت کارکن برای خودت تلاش کن ی کار خونگی واس خودت دست وپا کن درآمدزایی کن 

وقتی خودت ب خودت اهمیت نمیدی حال زندگیت هم بده 

من فک کنم ی باراینجا گفتم اینومسخرم کردن من صب ک ازخواب بیدارمیشم صبحونه همسرمومیدمدم بره بعدش غذاوکارای روتین روانجام میدم میرم ی دوش میگیرم میام آرایش میکنم آهنگ میزارم واس خودم میرقصم یا باصدای بلند آهنگ میخونم😂والا الکی خوش باش بابا دنیا دوروزه

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !
عجب پدرش زندگیشو خراب کرده اینجوری راجبش نگه؟اگه من جای اسی بودم اصلا دیگه نمیگفتم پدری دارمپدری که ...

شماچراپدرشونوقضاوت میکنی من اینومیدونم هرچی بوده ته تهش خوشبختی اسی رومیخواسته درسته الان چندسالی هست گوشی اومده اینجور همه فازروشن فکری برداشتن ولی شما بدون ده سال پیش هنوزادما اینجورپخته وعاقل نشده بودن

گاهی انسانم آرزوست
شماچراپدرشونوقضاوت میکنی من اینومیدونم هرچی بوده ته تهش خوشبختی اسی رومیخواسته درسته الان چندسالی هس ...

قضاوت نیست واقعیت

هر پدری پدر نیست 

شما به خورد شدن عزت نفست نباید عادت کنی اینو برای بقیه دخترا عادی نکن که اجازه بدن پدرشون صرفا چون پدره زندگیشون رو به تباهی بکشونه!

قضاوت نیست واقعیتهر پدری پدر نیست شما به خورد شدن عزت نفست نباید عادت کنی اینو برای بقیه دخترا عادی ...

ببین شاید اون پدر تواون بازه زمانی اینجورتشخیص داده برات یه مثال بزنم اسی لطفا بدبرداشت نکن یکی ازاشناهامون دخترش دبیرستانی بودمدرسه اشومیرفت ومیومد پرجمعیت بودن پدرهم بیچاره خرجشونومیداددختره تنبل بود ازاینا که سه سال تویه پایه بودوافتاده بودتوخط پسرواینجورچیزا اواخردیگه میرفت خونه دوست پسرش نترس شده بود پدرش به زور شوهرش داد یکی دیگه هم دخترخونواده اش دستشون تنگ بود گفت شوهربدیم حسرت چیزی تودلش نمون خانوم خودش بشه 

گاهی انسانم آرزوست