2777
2789
عنوان

قرار سینما با دختر فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 2422 بازدید | 210 پست
اوکیه این پیشنهادو دوستان هم دادن و باید ببینم چی میشه چی میکنم...ممنونم از کمکتونشاید فعلا حرکتی نز ...

تو خودتم هنو دو دلی 😐😂 آره لابا بذال بمونه شاید تو هم خواستیش دلت رفت کی به کیه😁

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
تو خودتم هنو دو دلی 😐😂 آره لابا بذال بمونه شاید تو هم خواستیش دلت رفت کی به کیه😁

نه چون مطمئین نیستم اون قصدش چیه برای همین...

وگرنه تصمیم من مشخصه اگه خوشم میومد میگفتم چرا وقتی همه چیو دارم میگم این یکیو نگم؟ 🙄🙄

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه چون مطمئین نیستم اون قصدش چیه برای همین...وگرنه تصمیم من مشخصه اگه خوشم میومد میگفتم چرا وقتی همه ...

تو چرا این وقت شب بیداری ممد 😐🙄😂

منو نگا مث اون دختره چ زود صمیمی شدم😂🙄

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
تو چرا این وقت شب بیداری ممد 😐🙄😂منو نگا مث اون دختره چ زود صمیمی شدم😂🙄

خخخ تازه بیدار شدم 😂😂

راحت باش خیالت راحت صمیمیت اون خیلی فراتره

برای قطع ارتباطم قبلا گفتم من اونو خیلی دوست دارم یعنی در حد فامیل و کمی وابستگیم دارم ولی عشق نیست ...

والا یه چیزایی که شما میگین حتی عاشق ها و اونایی که تو رابطه هستن هم با همدیگه انجام نمیدن که شما به عنوان رفاقت انجام میدین.

چرا خودتون رو گول میزنین؟ یا روی حرف خودتون پافشاری میکنین؟

اومدین اینجا نظر بپرسین و ۸۰ درصد خانم ها گفتن قطع ارتباط کن چون ما همجنس خودمون رو میشناسیم و میدونیم دخترا زود احساساتی و وابسته میشن.

شما خودتون عمدا میخواین این قضیه رو متوجه نشید یا انکار کنید!!

ببینید هیچ جدا شدنی آسون نیست! قطعا سخت خواهد بود.

اما الان سختیش نسبت به دوسال دیگه کمتره.

با گذشت زمان شدت وابستگی و جدا شدن خیلی خیلی سخت تر خواهد بود برای هردوتون!

از اونجایی که قصدتون ازدواج نیست بهتره همین الان جدا بشید و کات کنید و هیچ گونه ارتباطی با هم نداشته باشید.

نه پیامی ! نه زنگ! هیچی.

این تصمیم به صلاح اینده شما و ایشون هست.

هرچقدر به اینکار رو به تاخیر بندازین شما و اون دختر بیشتر اسیب و ضربه میخورین از لحاظ عاطفی!

امیدوارم متوجه بشید و عمل کنید.

lm young lady👸 l Love cars    Johnny depp fan    please respect each other  thanks
اوکیه این پیشنهادو دوستان هم دادن و باید ببینم چی میشه چی میکنم...ممنونم از کمکتونشاید فعلا حرکتی نز ...

با گذشت زمان وابستگی نه تنها کمرنگ نخواهد شد ، بلکه پررنگ و شدیدتر از قبل خواهد شد!

اوضاع به مرور زمان بدتر خواهد شد.

یهو چشمتون رو باز میکنید توی یه باتلاق و منجلاب گیر کردین که هیچ جوره نمیتونین ازش بیرون بیاین! و این خیلی افتضاح تره‌.

من بار ها همچین موردهایی زیاد دیدم و هیچ کدوم اخرش خوب تموم نمیشه متاسفانه.

lm young lady👸 l Love cars    Johnny depp fan    please respect each other  thanks
جو خانوادگی ما با ذهنیت شما کمی فرق داره...ما خانواده هامون توی این مسائل مشکلی نمیبینه...من یکسالم ...

ببینید من بالام گفتم محیط خانوادم شبیه شماست 

و خانواده های منم مشکلی درش نمیبینن 

اما خب من خودم الان که به بلوغ نسبی رسیدم خواهرانه بهتون بگم می‌دونم بهتره به بیرون کشیده نشه رابطه فامیلی وقتی جنس مخالفیم 

مگر اینکه هردو طرف متاهل باشن 

میدونید بعضی چیزا رو خودمون باید یکم بیشتر رعایت کنیم تا سو تفاهم پیش نیاد 

نمونه شبیهش رو آخه دیدم 

یه دختر و پسر توی بستگانم که رابطشون قبلا مثل خواهر و برادر بود 

بعد مدتی آقا پسر عاشق دختره شد هر تولدش براش کادو می‌خرید اولین نفر حاضر بود 

دختره هم اینا رو میذاشت پای مهربون بودنش

ولی خب حسی که بهش داشت حس برادرانه بود 

تهش پسره اومد از دختره خواستگاری کرد و نه شنید 

درصورتی هر لحاظ بهم مبومدنا ولی خب نخواست دختره حتی کسیم تو زندگیش نبود ولی نتونست

الآنم سالهاست مجرده پسره و دختره ازدواج کرده 

این قضیه که گفتم پسر آسیب دید برا شما برعکسش 

فکن اگه الان یکم محدود نکنید خودتونو دوروز دیگه بیاد جلو بهت بگه عاشقتم چی میخوای در جواب بهش بگی؟

پس همین الان به بهونه کار و مشغله یجوری کم کن رابطتتونو که به اونجا نکشه 

حالا لایک کردن پست و استوری اینا اشکالی نداره ولی مثلا سعی کن کمتر بیرون برین یا پیام های غیرضروری ندین 

بعد مدتی اون خودش متوجه میشه 

واقعا تجربه جالبی بود...شایدم اگه زیادتر با داداش صداش بکنم تاثیری داشته باشه...زیاد این نظرو بهم دا ...

دقیقا یمدت بیشتر بهش بگو داداش یا آبجی 

خودش دیگه میگیره 

همین دیشب یه مهمانی رفته بودم فامیلامم بودن 

رو یسریاشون واقعا شک داشتم که رفتارشون و مهریونیشون گاهی بیش از حده 

مثلا این مورد دیشب بچه پسرعمو مامانمه

از قصد بهش چندبار گفتم عمو جان 

یا حتی مامانمم تو جمع میگه که من دخترم هیچوقت نمی‌خواد با فامیل ازدواج کنه و غریبه خیلی بهتره 

این باعث شده من فامیلای نزدیکم تا الان برا خواستگاری همیشه بترسن از جلو اومدن و به گوشم میرسه که فلانی میخواد بیاد اما از جواب منفی میترسه..

شما هم اگه خواهر داری یا مامانت میتونید غیرمستقیم اینو بگید که اره پسرم خودش همیشه میخواد با غریبه وصلت کنه

پسرم هستی دیگه کسی نمیاد خواستگاری کنه اینطوری دخترای دور و برتم می‌فهمن چشمی بهشون نداری 

والا یه چیزایی که شما میگین حتی عاشق ها و اونایی که تو رابطه هستن هم با همدیگه انجام نمیدن که شما به ...

اینو در نظر بگیر من توی سایتی نظر خواهی کردم که وقتی فقط و فقط کوچیک ترین حرفی بزنی بیشتر خانما مینویسن درجا جدا شو!!!!

پس طبیعی هست هر نظریو قبول نکنم...ممنونم از کمک و نظرتون