2777
2789
عنوان

قرار سینما با دختر فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 179 پست
میخوای که اگه قصد دیگه ای داره دور بشه یا بفهمه که تو بهش حس نداری از دخترای دیگه براش بگو مثلا از ک ...

قصد دارم بعدا یکجورایی اینو انجام بدم...

ولی پارسال که من بهم زده بودم با دوست دختر سابقم بهش گفتم، گفته بود اتفاقا منم از پسری خوشم میومد که مناسب نبود و بدرد نمیخورد...

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

عجب !! آینه بینی تو ؟!! بنده خدا داره میگه دختره چسبیده ولی این نمیخوادش .. اونوقت تو میگی شدیدا دلش ...

حرفتون درسته کاملا من دلم گیر نیست...

حقیقتا بعنوان دوست و خواهر خیلییی دوسش دارم ما یکجورایی بهترین دوستای هم هستیم...

ولی حس ندارم چون حسم منطقی نیست اونوقت و آینده ای نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا حسم میگه شما دوسش دارین و عاشق شدین ؟آیا اشتباهه؟

خیر دوست عزیز،

من بالاتر گفتم بهتون بعنوان یکی از بهترین دوستام یا خواهر خیلی دوسش دارم که الان میخوام اگه یک درصدم چنین چیزی باشه قلبش نشکنه...

چون دختر پاکیه..

من از اینکه حسی ندارم و منطقی به این قضیه نگاه میکنم مطمئینم

مستقیم بهش چیزی نگو چون شاید اون هیچ نظر خاصی درموردت نداشته باشه و با این حرف ضایع بشی و رابطتون هم ...

درسته من هنوزم احتمال میدم شاید حسی نباشه

حالا نمیشه بعنوان خواهر بهش نگا نکنی یه جور دیگه بهش نگا کنی

نه نمیشه چون با همچین خلقی باهاش بزرگ شدم و حسی فراتر از همچین روابط فامیلی ندارم...

این مسئله آینده خودشم خراب میکنه

من مطمئنم باحرفایی گه گفتی

چی بگم والا امیدوارم چنین چیزی نباشه...

این اواخر مادرش اصرار داشت بفرستتش شهر دیگه ولی خودش اصلا نمیخواست حتی...

من حتی بهش گفتم برو شهر دیگه برای خودتم خوبه اصلا قبول نکرد...

شاید اگه شهر دیگه بره همه چی درست بشه

نه نمیشه چون با همچین خلقی باهاش بزرگ شدم و حسی فراتر از همچین روابط فامیلی ندارم...این مسئله آینده ...

اگه دوسش نداری ازش دوری کن دورشوازش برویه شهردیگه بگومی خوام ازدواج کنم دخترزندگیمو پیداکردم بزاربدبحت بتونه عزاداری کنه تموم شه

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

چی بگم والا امیدوارم چنین چیزی نباشه...این اواخر مادرش اصرار داشت بفرستتش شهر دیگه ولی خودش اصلا نمی ...

نوشتم برات خودت برو

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام