2777
2789
عنوان

قرار سینما با دختر فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 2 بازدید | 104 پست
خودتم داری با دست پس میزنی با پا پیش میکشی وگرنه کسی ی نفره نمیتونه قرار بزاره

خب دوست عزیز من بر حسب خواهر برادری و فامیل باهاش بیرون میرم هنوزم فکر نمیکنم اون چنین افکاری داشته باشه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

خخخخ اشکالی نداره عادت دارم کاربری چندممه کاملا و متاسفانه به این موضوع آشنایی دارم

خوبه باز عادت کردین😄😄.به نظرم اگه واقعا تمایلی به جدی تر شدن ارتباطتون نذارین بهتره کم کم رابطه رو کمرنگش کنی ایشون متاسفانه ازنظر احساسی صدمه بدی هم میخوره قطعا‌چون کاملا پیداس شمارو به چشم همسر اینده میبینه.چه کاریه اخه وقتی یکی رو دوست ندارین برای ازدواج انقد باهاش صمیمی میشید این صمیمیتا تهش همیشه ناراحتی و اختلافه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارتباطتو باهاش محدود کن اون خواهرت نیست روابط خواهر برادری دیگه چه صیغه ایه اگه نمی خوایش ی جوری بهش ...

میشه بیشتر راهنماییم کنید؟؟ خیلی دوست دارم بهش اتفاقا بفهمونم برعکس حرف های دوستان من اتفاقا آدم گرم مزاج و خوش صحبت و شوخی هستم...

و خشک نیستم برای همین باعث شده سو تفاهم شاید بوجود بیاد براش

خب دوست عزیز من بر حسب خواهر برادری و فامیل باهاش بیرون میرم هنوزم فکر نمیکنم اون چنین افکاری داشته ...

اون خانم حس دیگه پیدا کرده پس اگه ذره ای بهش اهمیت میدی بهش امید واهی و الکی با خوش رفتاری زیاد و گرم گرفتن نده

تعجب میکنم چطوری با شما که طرز فکر نسبتا خشکی داری گرم میگیره یا سعی داره رابطه دوستانه برقرار کنه و ...

حقیقتا من آدم خشکی نیستم اینجا اینجور نشون میده ولی من آدم شوخ و گرم مزاج و خوش صحبتی هستم حتی با بقال محل هم میتونم گرم بگیرم 😄

حرفتونم درسته شاید از خصلت هاش و همه چیزش بدونم ولی شما بعنوان خانم بهتر نشونه های خانم هارو میفهمید...

من و ایشون خیلی باهم صمیمی هستیم ولی بعضی خانم ها خیلی پیچیده هستن و منم توی این مسئله بعضی رفتارهاشو درک نمیکنم

اره دقیقا ! اینجور ک متوجه شدم دلت گیر نیس ! پس از همین اول حد و حدود رو مشخص کن . بهش بگی آبجی تموم ...

بارها بهش گفتم شماها مثل برادر و خواهر من هستید...

اگه مورد دیگه ای میدونیم بگو.....

من اتفاقا خیلی دوستش دارم ولی فکری فراتر از خواهر برادری نمیتونم بکنم چون خانوادگی بهم نمیخوریم و ازدواج فامیلی مشکل سازه

میتونی بهش عکس ی دختری نشون بدی بگی چندوقتع باهاش تو رابطه ای ببین واکنشش چیه

من حدود یک سال پیش که کات کرده بودم با دوست دخترم بهش گفتم...

اونم گفت منم از پسری خوشم میومد که نشد اوکی شیم و مناسب نبود

حقیقتا من آدم خشکی نیستم اینجا اینجور نشون میده ولی من آدم شوخ و گرم مزاج و خوش صحبتی هستم حتی با بق ...

ببین از نظر خانومایی که یه عمر از جنس مخالف دور بودن هر رابطه ای که بین دو جنس مخالف حالا همکار همکلاس هر چی باشه رو یه رابطه احساسی برداشت میکنن 

یعنی تو ذهنشون رابطه دوستانه غیر احساسی با جنس مخالف تعریف نشده 

حالا شما با توجه به شناختی که از این خانوم داری خودت باید تشخیص بدی که این خانوم داره وابستت میشه یا نه فقط به حساب یه دوست علاقه به رفت و آمد داره 

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
خوبه باز عادت کردین😄😄.به نظرم اگه واقعا تمایلی به جدی تر شدن ارتباطتون نذارین بهتره کم کم رابطه رو ...

واقعا راسته که میگن پسر و دختر نمیتونن بصورت خواهر و برادر باشن...واقعا قبول دارم...

حقیقتا من چون بعنوان یک خانواده دوسش دارم و دوست ندارم ضربه بخوره تمام تلاشم همینه زودتر بفهمه...

وضعیت فامیلی ماهم به این شکل بود که من و ایشون از بچگی باهم خیلی مچ بودیم برای همین همیشه صمیمی و پشت هم بودیم و نمیشد یهو سرد بشم...

شده بوده بارها یکسال هم همو نبینیم ولی بازم چیزی تغییر نکرده

من حدود یک سال پیش که کات کرده بودم با دوست دخترم بهش گفتم...اونم گفت منم از پسری خوشم میومد که نشد ...

منظور منو متوجه نشدی 

میگم اگه از حسش با خبر نیستی اینکارو بکن ی عکس نشونش بدع بگو ی مدته با این دختر تو رابطم نظرت چیه واکنششو ببینی متوجه میشی دیگ 

افغانی ریپلای نزنه
اون خانم حس دیگه پیدا کرده پس اگه ذره ای بهش اهمیت میدی بهش امید واهی و الکی با خوش رفتاری زیاد و گر ...

ممنونم ازتون بخدا منم هدفم همینه و دنبال همین راه حل هستم اگه میشه بگید چیکار بکنم

نههه بابا خدااا نکنه 😁

ولی باور کنید بیشتر دخترا این شکلی ان اگه نمیخوایدش بهش زودتر بفهمونید وگرنه بعدا خودتونم ضربه میخورید بخاطر این کار اشتباهتون.نمیتونی دختر مردمو مثل خواهر دوست داشته باشید هیچوقت.هیچ دختروپسر غریبه ای مثل خواهر و برادر ادم نمیشن