2777
2789
عنوان

قرار سینما با دختر فامیل

64 بازدید | 105 پست

درود بر کاربرای عزیز،

کاربر آقا هستم و سوالی راجب یکی از دختر فامیل داشتم که از بچگی باهاش بزرگ شدم...

من با این خانم خیلی صمیمی هستم در حدی که باهم بصورت تکی و یا با برادرش که خیلی کوچیک تر هست و نوجوان هست بیرون میریم و یا حتی تنهایی یا با برادرش بدون خانوادش خونمون هم اومدن...

ایشون مدتیه خیلی روابطش گرم با من شده حقیقتا من به هیچ وجه نمیخوام احساسی فراتر از یک خواهر و برادر بین من و این خانم باشه چون میدونم عواقب خوبی نداره...

این خانم حتی غذا برام درست میکنه و دعوتم میکنه همیشه با شوق و ذوق برام همه چیو تعریف میکنه و داخل فضای مجازیم خیلی گرم و با اموجی های قلب و گل حرف میزنه...

تا اینکه این اواخر قرار سینما با من گذاشت...

بخاطر تفاوت های خانوادگیمون اصلا نمیخوام این خانم فراتر از روابط خواهر برادری جلو بره و سوالی که دارم اینه که بنظرتون این خانم فکری غیر از این داره یا خیر؟

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعجب میکنم چطوری با شما که طرز فکر نسبتا خشکی داری گرم میگیره یا سعی داره رابطه دوستانه برقرار کنه 

و اینکه شما که از بچگی با هم بزرگ شدین باید شناخت بهتری نسبت به ما از ایشون داشته باشی

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
قطع رابطه کن

شوخی میکنی؟؟ من و اون خیلی صمیمی هستیم اصلا حتی بهش فکر نمیکنم...

من فقط برام سوال اینه بنظرتون روابطش بیشتر از یک خواهر شده؟

اول قبل کامنت زدن یه سنگر اساسی درست میکردی پشتش پناه بگیری از دست بعضی خانومای شاکی سایت😁

خخخخ اشکالی نداره عادت دارم کاربری چندممه کاملا و متاسفانه به این موضوع آشنایی دارم

رابطه رو قطع کن ‌الان این خانم تو ذهنش لباس عروس هم خریده. هر رفتاری میکنی به حساب علاقه می‌گذاره ‌. ...

آخه من تماما این خانم رو بعنوان خواهر خیلی دوسش دارم....

من هم با ایشون هم خانوادش و هم برادرش خیلی صمیمی هستیم از بچگی بزرگ شدیم من نمیتونم

شوخی میکنی؟؟ من و اون خیلی صمیمی هستیم اصلا حتی بهش فکر نمیکنم...من فقط برام سوال اینه بنظرتون روابط ...

میتونی بهش عکس ی دختری نشون بدی بگی چندوقتع باهاش تو رابطه ای ببین واکنشش چیه

افغانی ریپلای نزنه