2777
2789
عنوان

قرار سینما با دختر فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 66 بازدید | 105 پست
ی درصدم نمیخوای بهش فکر کنی؟

این پسرا بی لیاقتن کلا یه پسر دقیقا همینکارو با من کرد الانم با یه دختر خارجی هست که خیلیییییی ازهم فاصله دارن😂

ب اون که بعید میدونم برسه

دیگه منتظرم بشینم ببینم چه دختری گیرش میاد تهش از روستاشون باید بره بگیره😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدااا از اونجا که خودم تک فرزند هستم بارها بارها همین جمله آخری رو گفتم...خودشم قبلا تا یک سال پیش ...

با یه دختری آشنا شو اکیپی برین بیرون اگه منظوری داشته باشه از ری اکشناش مشخص میشه

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

خب ری اکت خاصی نداشته؟مثلا ناراحت شده بره تو خودش و ..؟

خیر حقیقتا خودشم تا یک سال پیش میگفت جدیدا دیگه نمیگه...

یکبار فکر کنم داشت تعریف میکرد حرف میزد فکر کنم وقتی گفتم سکوت کرد فقط و چیزی نگفت

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

من خودمم قلب زیاد میفرسم ولی منظوری ندارم واقعا احساس میکنم با طرف صمیمی ترم و گل خیلی رسمیه😑🤦🏼‍♀ ...

والا به نظر من قلب اونم قرمزش معنی خاص داره .

شاید بین دو همجنس معمولی باشه اما برای جنس مخالف فرق میکنه.

خیر حقیقتا خودشم تا یک سال پیش میگفت جدیدا دیگه نمیگه...یکبار فکر کنم داشت تعریف میکرد حرف میزد فکر ...

واقعیت شو بخوای با این چیزایی که تعرریف میکنی یذره مشکوک میزنه تو موقعیت های مختلف امتحانش کن بالاخره خودشو لو میده متوجه میشی

مطمین باشید به روابط فراتر ارخواهربرادری فکر میکنه اگر به این مووضوع شک دارید بهش بگید من همیشه وتاا ...

من و اون خانم از بچگی رابطه داشتیم و خوشبختانه مشکلی بین خانواده هامون نیست...

حتی خونمون خودش تنهاییم اومده و حتی منم تنها بودم!!!

من فقط امیدوارم چنین چیزی نباشه و همش سو برداشت من باشه

والا به نظر من قلب اونم قرمزش معنی خاص داره .شاید بین دو همجنس معمولی باشه اما برای جنس مخالف فرق می ...

نمیدونم من خودم چون این دیدگاه و ندارم رعایت نکردم تا الان امیدوارم به منظور بدی نگرفته باشن😑

واقعیت شو بخوای با این چیزایی که تعرریف میکنی یذره مشکوک میزنه تو موقعیت های مختلف امتحانش کن بالاخر ...

دقیقا منم حس میکنم ذره ای مشکوکه....و دقیقا از همون یک سال پیش خیلی غذا درست کردناش زیادتر شد...

منم همیشه ازش تعریف کردم توی دستپختش

وقتی ایموجی قلب میفرسته بله.منم با پسر عمو و پسر عمه هام خیلی صمیمی هستم و خیلی شوخی میکنیم اما هرگز ...

امیدوارم جواب باشه...ممنونم از کمکتون...

ما روابطمون فراتر هم شده...ما بیرون تنهایی میریم حتی تنهایی خودم و خودشم تنها خونه هم شدیم و گیم زدیم

ی درصدم نمیخوای بهش فکر کنی؟

نه از لحاظ احساسیش اوکی هست من خیلی دوسش دارم و اونم آدم پاک و مناسبیه ولی هیچ جوره خانواده هامون بهم نمیخوره...

من و اون آینده خوبی نمیتونیم داشته باشیم اصلا فکرشم خوب نیست

امیدوارم جواب باشه...ممنونم از کمکتون...ما روابطمون فراتر هم شده...ما بیرون تنهایی میریم حتی تنهایی ...

خوب همه اینها میتونه توهم عشق رو برای اون خانم ایجاد کنه چون ما دخترا خیلی احساسی هستیم و ناخودآگاه همه چیز رو از زاویه رمانتیک بودن میبینیم.