2777
2789
عنوان

قرار سینما با دختر فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 179 پست
از یه طرف میگی چیکار کنم فراموش کنه از طرف دیگه ای میگه باهم صمیمی هستیم کات نمیکنم خواهر برداری چه ...

کل حرف من اینه نمیخوام همچین حسی باشه اگه یک درصدم باشه...

بله نمیتونم چون خودمم دوست دارم بعنوان فامیل و همچین روابطی کنارش باشم!!!

ببخشید روابط مگه الکیه روی هوا قطع بشه!!!

شما با دوست همجنستم نمیتونی به همین سادگی همه چیو تموم کنی

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

اگه دوسش نداری ازش دوری کن دورشوازش برویه شهردیگه بگومی خوام ازدواج کنم دخترزندگیمو پیداکردم بزاربدب ...

شاید اگه شهر دیگه بره اوکی بشه همه چی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کل حرف من اینه نمیخوام همچین حسی باشه اگه یک درصدم باشه...بله نمیتونم چون خودمم دوست دارم بعنوان فام ...

اگه دلت براش می سوزه ازش دورشو

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

نوجوان هست و تو عالم خودش زندگی می‌کنه...بله...احتمالا هرشب هم خواب عروسی با شما رو میببنه

جفتمون 25 سالمون هست نوجوان نیستیم

کل حرف من اینه نمیخوام همچین حسی باشه اگه یک درصدم باشه...بله نمیتونم چون خودمم دوست دارم بعنوان فام ...

بیچاره زنت 

ببین اون خواهر واقعیت نیست پس معنی نداره بخوای روابط رو حفظ کنی مطمئن باش اون تورو مثل برادرش نمی‌بینه

به نفع خودته تموم کنی یا محل ندی

چقدر حرفات تناقض داره 

کاربری پنجممممم

من شاید بیشتر از بقیه شما رو درک کنم چون خودم تو همچین محیطی بزرگ شدم که روابط کاملا عادی بود و همه ...

واقعا تجربه جالبی بود...

شایدم اگه زیادتر با داداش صداش بکنم تاثیری داشته باشه...

زیاد این نظرو بهم دادن

دخترها خیلی حساس هستند ...اگر قصد رابطه و زندگی نداری ازش فاصله بگیر...یه فیلمی بود دختره عاشق پسره ...

میدونید خیلیاتون اینو گفتید...

شاید قطع ارتباط برای شماها ساده باشه...

ولی من حتی با رفیق همجنسمم میخوام قطع ارتباط کنم به این شکل نیست یک شبه بشه...

اونم وقتی صمیمیت بینمونه...

من با این خانم فوق العاده صمیمی هستیم ترک کردنش واقعا سخته برام چون مثل خانوادم میمونه....

ولی با باقی حرفتون قبول دارم...باید سعی کنم توی برخوردامم سرد تر باشم

بعدم بیرون رفتن بنظرم باید محدود شه درست نیست و دیدناتون به همون جمع خانوادگی محدود شه شاید ناراحت ش ...

جو خانوادگی ما با ذهنیت شما کمی فرق داره...

ما خانواده هامون توی این مسائل مشکلی نمیبینه...

من یکسالم شده نبینمش ولی تغییری ایجاد نشده...

الانم همو یک هفته ای میشه ندیدیم ولی همچنان داخل اینستا پستامو لایک میکنه و یا داخل واتساپ جوابمو میده

به نظر من 

بهتره بهش بگی با یه خانمی آشنا شدم و ...

اینجوری بهتره 

یکمم روابطتون رو کمتر کنید 

تماس یا هر چی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
به نظرم خود شما هم این رابطتون رو دوست دارین و بدتون نمیاد..شاید اگه با خانوادش مشکلی نداشتی باهاش ا ...

بله درست میگید ولی حسی ندارم...شاید اگه فامیل نبود و با خصلت های خانوادش آشنایی نداشتم و یا همچین خانواده ایم نداشتم توی فکر ازدواجم باهاش بودم...

ولی وقتی عقلم میگه این مسئله جفتمونو نابود میکنه اصلا به این مسئله فکر نمیکنم و هرتلاشی میکنم روابطمون به شکل عادی روالشو طی بکنه...

و دقیقا بخش دوم حرفاتونم کاملا درسته اون خانم این فکرو میکنن و جالبتر اینه منم همچین فکریو میکنم...

تنها چیزی که امیدوارم همتون اشتباه کرده باشید این باشه که اون خانم حسی نداشته باشه و تماما سو برداشت باشه...

هرچند با چیزایی که دارم میخونم و چیزایی که خودمم ازش دیدم مدت ها شک کردم