2777
2789
عنوان

به نظرتون این زندگی زندگی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 14 بازدید | 37 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باباش بازنشسته شده حقوق بازنشستگی میگیره هرچی دیراش کار میکنن به نام باباشون میکنن

فکر نکنم بتونه این اخلاقش عوض کنه

چون که خانواده اش هم عادت کردن

به این کار

همت زیادی میطلبه که شوهرت از بسش بر بیاد 

خانه شماره 12 میدان گریمولد
عزیزم این شرط رو هیچکی قبول نمیکنه ،خودتو کوچیک نکن

نکن طلاق میگیرم  آدم دارایی که خرج نمیکنه با خودش می خواد ببر تو گور  از پسرش میکشع رو چجوری تحمل کنم 

خب درسته نرمال نیست شوهرت همین که ترک کنه رفتارشو خیلی خوبه برا شروع .اما از همچین ادمی انتظار زیادی ...

گور باباشون هرچی بیشتر یادم به حرفاشون میوفته بیشتر مشتاق میشم 

خب ببین اگه تو بری درخواست مهریه بدی دو تا راه میمونه یا شوهرت رو لج و بی عقلی میره درخواست طلاق مید ...

ممنون از راهنماییت واقعا خیلی کمک کردی بعد این که اومدم خونه بابام نمی تونه شکایت کنه؟ 

اونا میگن طلاق ههه باباش اومده میگه به تو ربطی نداره یه پولی بهت میده تو دخالت نکن

خودتو سبک نکن اوناچیزی بنام نمیکنن،اگرنمیتونی تحمل کنی جداشو

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
ممنون از راهنماییت واقعا خیلی کمک کردی بعد این که اومدم خونه بابام نمی تونه شکایت کنه؟

اگه بره خودش درخواست طلاق بده دیگه نه 

چون خودش داوطلب شده ،شما خونه بابات نری کجا بری 

ولی متاسفانه تو مملکت ما زن درخواست ططلاق بده ،دردسره براس 

رو مهریه فقط میتونه

اگه بره خودش درخواست طلاق بده دیگه نه چون خودش داوطلب شده ،شما خونه بابات نری کجا بری ولی متاسفانه ت ...

الان خودش رفته خونمون خواب من آواره خونه بابام خدا ازشون نگذره

اگه بره خودش درخواست طلاق بده دیگه نه چون خودش داوطلب شده ،شما خونه بابات نری کجا بری ولی متاسفانه ت ...

اگه من درخواست بدم چی می تون شکایت عدم تمکین کنه؟