2777
2789
عنوان

خانما 2میلیون برای سفره عقد زیاد نیست😐😐😒نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6 بازدید | 60 پست
چرا بار اول من تو‌محضر عقد کردم برا سفره پولی نگرفتن

من تا حالا نشنیده بودم بدون پول برگزار کنن

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

سفره خیلی زیباست ولی جاش کوچیکه ۳۰.۴۰نفر بیشتر نمیتونیم دعوت کنیم

من واسه عقدم یه جا رزرو کردیم چون سفرش خیلی خوشگل بود تازه دعوتیم نداشتیم فقط به خاطر اینکه خیلی سفرش قشنگ بودو پشت سرمون ریسه های قشنگ آویزون بود خلاصه خیلی خوشگل بود ۵ تومن گرفت واسه یکی دو ساعت 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده حوصله بحث ندارم. به هم احترام بزاریمو تو تایپکا تیکه کنایه نزنیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما پارسال از مزونی که لباس عروس اجاره کردیم سفره عقد هم اجاره کردیم ۱ تومن عاقد هم اومد تو خونه خطبه رو خوند 

محضر دوتا اتاق عقد و دوتا سفره عقد داشت که پولی هم نبودن فقط هزینه خوندن خطبه و ثبت ازدواج رو میگرفتن‌ 

تو محضر سفره عقد رایگانه تو شهر ما پولی بابتش نمیگیرن

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

عزیزم بقیه جاها هم میگیرن فقط جدا جدا نمیگن

چرا تو خونه عقد نمیکنی ؟من رفتم محضر قرار بود بعدش جشن داشته باشیم بنا به دلیلی نشد گفتم عروسیم جبران‌میکنم عروسیم افتاد تو کرونا افتضاح تر شد الان حسرت شده تو دلم کاش عقل الانم رو داشتم تو خونه عقد میکردیم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ثبت و خوندن چی

هزینه ثبتش ۱ و ۲۰۰ بود ولی چون تو محضر نبود و اومده بود خونه تو جشن خطبه رو خونده بود ۳۰۰ تومن هم اضافه‌تر گرفت 

۱ و ۵۰۰ شد 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

مهمون چنتا؟

فقط خانواده خودمو خودش 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده حوصله بحث ندارم. به هم احترام بزاریمو تو تایپکا تیکه کنایه نزنیم.
۲۰نفر بودین؟

۱۰ نفر