2777
2789
عنوان

خانما 2میلیون برای سفره عقد زیاد نیست😐😐😒نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 60 پست

تو خونه سفره عقد انداختن و وسیله چیدن و عاقد آوردن  خیلی شیک تر و با کلاس تر از محضر رفتنه. الان به خاطر گرونی و ... میرن محضر. قبلا اگر کسی میرفت محضر عقد می کرد، می گفتند پول نداره، کس و کار نداره!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینو در نظر بگیر اشون از هر عقد ۲تمن میگیره

اگر اونجوری باشه صاحب تالارم از هر عروس داماد فلان قد میگیره باغ عروس هم برای عروس و داماد گرون میگیره و....

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  
وا مگه میشه،اولین بار شنیدم...به بقیه‌گوش نکن یکباره پول بده خوش باش

چرا بار اول من تو‌محضر عقد کردم برا سفره پولی نگرفتن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اگر زمان بده بهتون بتونین اونجا راحت عکس بگیرینبازم خوبهولی یه سری محضرا هنوز شیرینی نخورده نوبت داد ...

نبابا برای ما که اینطوری نبود موقعی که اسپند آوردن ۳۰۰هراتومان رفت تو پاچه داداشم همش از بدبخت میتراشیدن

دوتا صلوات بفرست اولیش برای سلامتیت دومیش برای حاجت من 😍♥️ در ضمن این اکانت دست پنج نفره
اینو در نظر بگیر اشون از هر عقد ۲تمن میگیره

اون کارشو می‌کنه..ت هم اگه میخای عکس یادگاری بگیری باید این پولو خرج کنی.اگه نمیخوای فقط بشین بله بگو پاشو..

الان ساده ترین سفره بخای حتی تو‌خونت بندازی بیشتر از دو درمیاد 

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤
میگن برو جایی سفره ساده و پول نده

نه بابا گوش نکن...مگه چندبار قراره ازدواج کنی 🤨

بهشون بگو الان توالت بیرون رفتنم پولیه کجا بدون پول میدن‌‌‌😒

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

واقعا؟مثلا کاربرا گفتن به ما نگفتن این و اون

بپرس ببین پول کلی ک ازشون گرفتن چند بوده..بعد متوجه میشی ک رو هم گرفتن یا ن..بگرد جای ارزون تر پیدا کن اگه اونو‌ نمیخوای خو

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤