2777
2789
عنوان

واقعا هنوز دخترایی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 61 بازدید | 140 پست
چرا هنر ندارن بعضی از دخترای این زمونه ی غذای خوب نمیتونه جلوی آدم بزاره یا خونه اش همیشه نامرتبه کم ...

الان اوضاع جوری شده  دخترای فامیل بجای تحصیل تلاش واسه ایندشون میرن شوهر میکنن 

تازگیا افتخار مبکنن 

دختر نوه عموم امسال ۱۴ میشه بچش بدنیا میاد 😂😁

درظم مادرم شاغل بوده منم تک فرزندم😂

بله از نظر من دیدن چیزی که برای ادم کارایی نداره ن تنها نت حروم کردنه بلکه وقت تلف کردنه تا وقتی با ...

من به تمسخر نگرفتم نظرموگفتم مثل بقیه .چون سبک زندگیشو نمیپسندم یعنی مسخره کردم؟

البته اگه نتتون حروم نمیشه جواب بدید 🤭😉 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا هم درست متوجه شدم شما حرفای اسی رو تایید کردی و گفتی هیچ تلاشی نکرده اینا خب شما از کجا میدون ...

ایشون خودشون میگه خانه دارم بعد حرفای استاترم تایید میکنه و میگه کلیپ دیدن یا پادکست گوش کردن که بلده  کلیپ دیدن و پادکست چه ربطی ب مدرک تحصیلی یا کلاس ارایشگریو خیاطی داشت امدیم طرف دید گوش کرد  ی چرخ خیاطی میخاد ی ی چند متر پارچه میخاد اولش خراب کنه یا نه اینارو کی باید تامین کنه خانواده وقتی تامین نکرد ب چه درد میخوره  ارایشگریم باید ی چند جلسه کلاس بره یا ن برای شروع باید ی مدرک داشته باشه یا ن.      فقط بلدن همه چیو ب تمسخر بگیرن مدرک سیکل فاجعه اس  مدرک دکترا باشه وقتی ب کارت نیاد قاب کن بزن ب دیوار واست بشه نون و اب

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
الان اوضاع جوری شده دخترای فامیل بجای تحصیل تلاش واسه ایندشون میرن شوهر میکنن تازگیا افتخار مبکنن د ...

تک فرزندم باشی گلم کجای دنیا رو فتح کردی 

هر کسی داشته هایی داده برا خودش و کسی برتری ب کسی نداره اگ کسی این فکر رو بکنه مشکل از عقلیه و کمبودش 

من به تمسخر نگرفتم نظرموگفتم مثل بقیه .چون سبک زندگیشو نمیپسندم یعنی مسخره کردم؟البته اگه نتتون حروم ...

اتفاقا ب تمسخر گرفتید ن تنها من چندتا کاربر دیگه ام گفتن سبک زندگی دیگرانو ما تعیین نمیکنیم شاید این وسط ینقر پیدا شد پزشک باشه که یدونم مزون داره کنارش  بیاد این وسط مسخره کنه من نمیپسندم  دوستدارم واکنشتونو ببینم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
تحقیر نیست .....حیقیته

اوکی شما درست میگی .ولی تا با کفشهای کسی راه نرفتی اینطور از موضع بالا به پایین باهاش برخورد نکن.من خودم هم درس خونده هم شاغلم اینو‌بهتدکفتم فکر نکنی من مدرک ندارم یا ....ولی هیچ وقت به خودم اجازه نمیدهم در مورد دیگران اینجور صحبت کنم.

اینجا چرا همه گارد گرفتن به سوال اسی؟ تو تاپیکای خانم شاغل و خانه دار همدیگرو تیکه تیکه میکنین،حالا ...

چون بحث سر این ایشون از اول شرایط دختر خانمو میدونستم باز رفتن خواستکاری و از قضا همون جلسه اول کل هنرها و دستاورد های سی سال زندگی ایشون رو هم پیگیری کردن و مطلع شدن هیچی بلد نیست تو زندگیش نمی‌دونم چیزی رو تو چی میبینن و جالبه دنبال دختر شاغل و  کم توقع هستن ولی ازقضا تر تو تاپیکای خودشون چیزایی که از خودشون و خانوادشون گفتن اصلا همچین آدمی نیستن استارتر جان

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ایشون خودشون میگه خانه دارم بعد حرفای استاترم تایید میکنه و میگه کلیپ دیدن یا پادکست گوش کردن که بلد ...

تا وقتی متوجه نشید مدرک داشتن و علم داشتن و اضافه کردن دانش و مهارت چه مزایایی داره همینجور پای حرفتون وایمیستید .

نمیدونم چرا انقدر براتون سخته متوجه منظور من بشید 

اشکالیم نداره خب همه که نباید متوجه باشن .

درهرصورت من اون خانم رو مسخره نکردم فقط ایرادات زندگیشو گفتم .

اشکالات راهش رو گفتم 

و اینکه باب میلم نیست سبک زندگیش این اسمش مسخره کردن نیست .نمیدونم چرا اصرار دارید بگید داریم مسخره میکنیم😂😂 

پس اگه اینجوریه شما هم الان داری  منومسخره میکنی یه کاربر دیگه روریپلایی زدی داری حرفای منو مسخره میکنی .درسته؟

استارتربه نظرم تاپیکتو قفل  کن .نمیدونستم انسان بی خاصیت بودن صرفا چون خانواده محدودی داره انقدر اینجا طرفدار داره ‌

دوستانی که پافشاری میکنن که من دارم مسخره میکنم لطفا یکم فکر کنید بعد صحبت کنید مسخره کردن خیلی فرق داره با اینکه بیایی تبادل نظر کنی 

در هرصورت من دیگه این تاپیک رو نگاه نمیکنم .ریپلایی باشه باز نمیکنم .

روز همگی خوش.

جالبه استارتر شما خودت هم از کنکور متنفری و نمیخای بخونی بعد اینطور در مورد تحصیلات نظر میدی.البته زندگی هر کس به خودش مربوطه داشتن تحصیلات دانشگاهی به نظرم پون مثبت یا منفی تلقی نمیشه ...تو زندگی مشترک مسایل خیلی مهم تر پیش میاد فقط یک آدم سطحی نگر می‌تونه ملاکش مدک‌فنی حرفه ای یا آرایشگری. ...باشه .تا حالا هم ندیدم تو جلسه خواستگاری در مورد این مسایل صحبت بشه 

پافشاری رو کج فهمی!

هرچی دلت میخاد اسمشو برار مهم اینه بعد اینکه هیت گرفتید حرفتونو عوض کردید البته مهمم نیست فهمو درک من تا حدی هستش که اینو میرسونه سبک زندگی هرکس ب خودش مربوطه تا زمانی که ب من اسیب نرسونده حقم ندارم ب تمسخر بگیرم دوتام ایموجی خنده بزارم بغلش بگم منظورم چیز دیگه بود امدم تبادل نظر