2777
2789
عنوان

واقعا هنوز دخترایی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 64 بازدید | 140 پست
بحث ن تحصیله ن مدرک منظور اسی اینه ی دختر ابن همه سال ت خونه چ کار میکرده؟ هدفی برا زندگی داره؟ هدف ...

خیلی از خانواده ها خودشون مانع تلاش و پیشرفت دختر میشن، دختر خودش مفصر نیست.

مورد داشتیم دختره بعد ازدواج تازه درس خونده دکتر شده، چون تو خانواده خودش حق نداشته بره دانشگاه‌‌‌.

باید ببینن هدف دختره بعد ازدواج چیه

اسی هم اگه خب مدرک براشون مهمه کلا نباید برن سمت این خانواده ها

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

درسته وقتی ما زنا خودمون داریم میگیم خونه داری هنر نیست و زحمتشو نادیده میگیریم مسخره میکنیم پس کی ب ...

قطعا اونم هنر هست ول کاش خانوما خانه دار هم دنیال ی هدف ماندگاری برا خودشون باشن 

این ک نتیجه زحمتاشون موقته مث غذایی ک خورده میشه میره خونه ای ک هر چقدم تمیز کنی باز کثیف میشه آدم و ی جوری میکنه  

🚬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تلاش واسه زندگی معیار واجب برای مرداست، زن نان‌آور خونه نیست که. حالا اگه مدرکم داشته باشه خوبه ولی ...

کی گفته مرد ها برای زندگی فقط تلاش کنه 

زن هم باید تلاش کنه

نت حروم کردن؟؟تا وقتی این کارا ازنظرشما نت حروم کردنه دیگه بحثی بین ما نمیمونه موفق باشید

بله از نظر من دیدن چیزی که برای ادم کارایی نداره ن تنها نت حروم کردنه بلکه وقت تلف کردنه  تا وقتی با کفش کسی راه نرفتین بهتره افرادو ب تمسخر  نگیریم  روز خوش

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خندم برای اینه که اصلا حرفتون مرتبط با حرف من نبود .بهتره وقتی متوجه منظور طرف نمیشیم سکوت کنیم .درض ...

اتفاقا هم درست متوجه شدم شما حرفای اسی رو تایید کردی و گفتی هیچ تلاشی نکرده اینا 

خب شما از کجا میدونی ک کتاب نخونده مثلاا 

هر کسی ی جوری زندگی میکنه ب میل خودش مهمه اینه ک آدم فقط ی بار ب نیا میاد اونجوری ک دوست داره زندگی کنه و لذت ببره ازش همین اونم حتما راضیه از زندگیش وگرنه ی حرکت دیگ ای میزد 

کی گفته مرد ها برای زندگی فقط تلاش کنه زن هم باید تلاش کنه

زن هم باید تلاش کنه

ولی خب تو خیلی خانواده ها میگن دختر فقط آشپزی کنه و بچه داری

دیگه به بقیه چیزا اهمیت نمیدن. احتمالا خانواده دختره هم از همینا هستن ( البته شایدم مشکل مالی مانع پیشرفت دختره شده)

ولی درکل اگه با خواسته‌های دایی شما تناقضی داره خب کلا سمت اینجور دخترا نرید

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

ت عین آدم حرف بزن بعد بگو متوجه نشدی

اولا این که عین آدم حرف زدنت مشخصه چجوری هستی و اصلا دوست ندارم سطحم پایین بیارم و با کسی که حرف دهنش متوجه نمیشه بحث کنم...و وقتی واس شما ندارم 

واس کسی که متوجه نمیشه حرف بعدیش هم درسته روز خوش

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

اسی من خودم هم زیر سی ازدواج کردم هم مدرک بالای تحصیلی از دانشگاه تراز اول دارم هم شاغلم ...ولی خیییلی مسخرس تو جلسه خواستگاری ملاک مدرک فنی حرفه ای و آرایشگری باشه و پرسیده بشه ...خوب شما بر چه اساسی رفتید خواستگاری این دختر خانم..؟

بله ولی با توقع پایین و شاغل

شما احتمالا دنبال دختر توسری خور هستین وگرنه چرا باید کسی با مدرک مهندسی بره خواستگاری همچین آدمی و بعدشم مدرک نداشتنشو به سخره بگیره و بگه منتظر شوهر بوده؟توقع پایین یعنی چی؟شما گویا خودتون همچنین توقع پایین نیستین ولی از بقیه این انتظارات و دارین

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️