2777
2789
عنوان

واقعا هنوز دخترایی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 61 بازدید | 140 پست

تا از شرایط زندگی کسی مطلع نشدی جواب به سوالات نده. محیط زندگی و خانواده خیلی موثره 

مثلا اینجا خیلیا هستن شوهراشون نمیزارن حتی خونه پدرمادرشون برن  خب این شاید برای یکی دیگه غیر ممکن باشه ولی هست 

اره چرا نباشه پره...

همینجور که دخترای الان دهه جدیدی ها یسری ها تحصیل گذاشتن کنار،یا یسری ها مدرسه میرن سیگار به دست هستن...از این بدتر نیست...یا۴صبح میان خونه یا باید از مهمونی و پارتی جمعشون کنی...و...

باز اونا خونه نشستن و آبروی خانواده هم نمیبرن

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان خنده ات برا چیه خانه داری ک راه هممونه ، اما خب هممون نمیتونم ی خانه دار خوب باشیم در ضمن بهتره ...

خندم برای اینه که اصلا حرفتون مرتبط با حرف من نبود .بهتره وقتی متوجه منظور طرف نمیشیم سکوت کنیم .

درضمن من خودمم خانه دارم شاغل نیستم .

ولی لااقل میتونم تو خونه صدتا چیز یاد بگیرم نه اینکه بشینم لم بدم بگم خب خب من دیگه خانه دارم ‌رسالتم رو انجام دادم .نه دنبال علم برم .نه کتاب بخونم .نه هنری یاد بگیرم ..... صرفا چون خانه دارم 

ببین من چون درسم خوب بود تونستم برم دانشگاه دولتی ادامه بدم. اگه دولتی نمیاوردم نمیتونستم برم دانشگاه چون خونوادم پولی نداشتن. حالا این دختر درسش خوب نبوده یا....ادامه نداده.

مثلا من دوست داشتم برم کلاس زبان ولی چون میدونستم پول ندارن چیزی نگفتم و نرفتم.  الان غیر از مدرک دانشگاهی هیچ مدرک فنی حرفه ای ندارم ، نه کامپیوتر نه ...چون پولی نمیدن.

شاید این دختر هم چنین وضعیتی داشته و خونوادش دارا نبودن ‌. بعضی خونواده هام نمیذارن دختر کلاس ملاسای مختلف بره و محدود میکنن 

اره چرا نباشه پره...همینجور که دخترای الان دهه جدیدی ها یسری ها تحصیل گذاشتن کنار،یا یسری ها مدرسه م ...

تهش طلاق میگیرن مطلقه میشن ضربه میخرن حالا تلاش نکنید برای زندگیتوت

اسی مدرک فنی حرفه ای و آرایشگری و خیاطی میشه شعور؟! تضمین زندگیه سالم؟ بنظرم با همچین تفکری دختر واس ...

بحث ن تحصیله ن مدرک 

منظور اسی اینه ی دختر ابن همه سال ت خونه چ کار میکرده؟ هدفی برا زندگی داره؟ هدف دار بودن مهم 

بی هدف زندگی کردن هم ی هنره البته وارد بحث روانشناسیش نمیشم ول اون آدما هم باز ی جنبشی دارن ت زندگی

🚬
شما چون نکشیدی درک نمیکنی من تو محیطی بزرگ شدم که همه اینایی که گفتین تابو بود وقتی خلاف این عمل می ...

شما فرض کن یه نفر عین شما خب؟

الان همه دیگه گوشی دارن .اینو که دیگه منکر نمیشید!میشید؟

میتونه بره کلیپ ببینه .کتاب بخونه .پادکست گوش کنه سطح اطلاعاتشو بالا ببره .نمیتونه اینم؟

مثلا؟ چه چیزی پس دختر فامیمای دور مادرم که ۱۳ سالگی شوهر کرده الان هنر داره ؟ چون خانه داره

چرا هنر ندارن 

بعضی از دخترای این زمونه ی غذای خوب نمیتونه جلوی آدم بزاره یا خونه اش همیشه نامرتبه کمد لباسش همیشه نامرتبه اما مادرای ما چن تا چن تا بچه بزرگ کردن خانه داری کردن ب غذا شستن و و همه کارای خونه هم رسیدن این هنر نیست در ضمن شما ب مادرت ک تو زحمت کشیدن تو خونتون موهاش سفید شده میگی بی هنر میخوای ب عروس خالت خوب بگی 

با این وجود دیگ حرفی برا گفتن ندارمشمام بزار ببینم ب جایی میرسی یا ن بعد مغرور بشو 

اینجا چرا همه گارد گرفتن به سوال اسی؟ تو تاپیکای خانم شاغل و خانه دار همدیگرو تیکه تیکه میکنین،حالا چون اسی پرسیده ،شد دلش میخواد و به تو چه و.....

چقدر زود همزاد پنداری میکنین،خیلی بده

عمق سوال رو ببینین چیه،بعد سوار بولدوزرتون بشین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔