2777
2789
عنوان

دوست پسر اسپانیایی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 128 پست
زن ایرانی همش به خودش و زندگیش میرسه بیشترشون وفادارنیه مستند نشون میداد فک کنم من وتو بود راجب خان ...

چرا فک میکنی خارجیا نیستن؟

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

شما مسیحی هستین؟ بله زیاد گیر میاد مورد اینجوری ولی من ندیده بودم زیاد جز همین پسر دایی که عرض کردم

بله گلم

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی مطمئن باش ایرانم نمیادآلمانی ها به سرد و خسیس بودن معروفنیکی تو نی نی سایت میگفت با یه پسره آمری ...

این دست و دلبازیش به ایرانیا رفته خودش اصرار داره من ک اصرار دارم نیاد چون خانوادم سخت گیرن اون میگه نه میخام بیام و پافشاری میکنه

وضع مالیش خوبه اخه تو این سن حساب بانیکشو دیدم خیلی چیزارو دیدم من خیلی شکاکم به بدبختی بم ثابت کرده ...

اسی تو فضای مجازی خیلی راحت میشه دروغ گفت.

خلاصه حواست به خودت باشه 🧡

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

دقیقا یه‌ پسر ترکیه ای بهم گفته بود که وقتی کنار خانم های ایرانی توی کشورم رد میشم انگار تو بهشتم خی ...

خب عزیزم واقعیت 

مرد ایرانی  درصد خیلی کمیشون  به خودشون  میرسن 

همش به فکر کار هستن

یا اینکه سیگاری قلیونی  می باشن بدتر بو  میدن   

حالا شوهر من  از من بیشتر به  خودش میرسه جز اون  درصد کمه😁

ولی زن ایرانی  کثیف در حد ۱درصد  وجود داره 

اکثرا تمیز وخانم😁

اسی تو فضای مجازی خیلی راحت میشه دروغ گفت.خلاصه حواست به خودت باشه 🧡

میدونی من راجب اون تایپک قبلیم که تا مرز ازدواج رفتم ولی منصرف شدم دیگه از رل و دوست پسر و ازدواج خوشم نمیاد اینو تو اپ یادگیری زبان آشنا شدیم دست از سرم بر نمی‌داشت الانم همینجور وگرنه من اصلا حوصله این چیزا هم ندارم

خب عزیزم واقعیت مرد ایرانی درصد خیلی کمیشون به خودشون میرسن همش به فکر کار هستنیا اینکه سیگاری قل ...

خب نمیشد جلوی اونا هم وطن رو بکوبیم ک حالا این پسرای ترکیه جز هنر پیشه هاشون خودشون خیلی داغون ترن بنظرم ایرانیا جذاب ترن

میدونی من راجب اون تایپک قبلیم که تا مرز ازدواج رفتم ولی منصرف شدم دیگه از رل و دوست پسر و ازدواج خو ...

چند سالشه؟

قیافش خوبه؟

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷