2777
2789
عنوان

دوست پسر اسپانیایی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 128 پست
آدم معتقد زیاده توخارج برعکس اونجا کار ب کار حجاب کسی ندارن

منم موندم اعتقاد و خارج ،چه منافاتی باهم دارن که اینا اینجوری میگن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اسی اصلا مطمئنی طرف المانیه؟دفعه بعد که باهاش چت کردی بگو یه عکس از شناسنامش بفرسته. اگه بهونه آورد ...

اره درسته خیلی مهاجر داره آلمان

تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی اصلا مطمئنی طرف المانیه؟دفعه بعد که باهاش چت کردی بگو یه عکس از شناسنامش بفرسته. اگه بهونه آورد ...

اره دارم فیلم گرفته از خودش همش با فیلم باهام حرف میزنه و اصرار به ویدئو کال داره اون از خودش مطمئنه میخاد مطمئن باشه من واقعیم یا کیک میدونی پدر و مادرش ایرانین ولی این همونجا متولد شده و بزرگ شده و اصلا ایران نیومده اصالتش ایرانیه ولی هیچی نمیدونه از فرهنگ خودمون 

اینقدر ساده نباش، اون ایرانیه، چون خیلی از پسرا و دخترای ایرانی هستن ک اونطرفن و دارن از اینوریها سوءاستفاده میکن، اگه باور نمیکنی بیا خصوصی تا عکسا و چتای دخترانی داشتم ک میگن در لندن زندگی میکنیم و به انگلیسی هم خیلی مسلطن ، اما هدفشون تلکه کردن هست،، لطفا مراقب باش تو دام اینا نیوفتی

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
منم موندم اعتقاد و خارج ،چه منافاتی باهم دارن که اینا اینجوری میگن

واس دوس پسر. داشتن ولی حقبااون بود😁

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

واس دوس پسر. داشتن ولی حقبااون بود😁

این آره،خارج رفتن رو میگم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اینقدر ساده نباش، اون ایرانیه، چون خیلی از پسرا و دخترای ایرانی هستن ک اونطرفن و دارن از اینوریها سو ...

میدونم تو اون اپه که بودم خیلی این مدلی دیدم ولی این مشخصه آلمانیه و اسپانیا درس میخونه کلا از خونه زندگیش و مدارکش و حساب بانکی همه جیش عکس داد چون من مث شماها حساسم

اره دارم فیلم گرفته از خودش همش با فیلم باهام حرف میزنه و اصرار به ویدئو کال داره اون از خودش مطمئنه ...

مگه میشه وقتی والدینش ایرانین

تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم
اگه آدم معتقدی هستی پس چرا دوس پسری که خارجه ؟! طبیعتا براش عادیه یه سری چیزا . و خب الان اینجوری بع ...

میریم خارج که از دست امثال شما راحت شیم دیگه. سرتون تو زندگی مردمه😁

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328