سلام دوست پسر من بزرگ شده آلمانه و اسپانیا زندگی میکنه و خب یکم درباره فرهنگ ایرانیا میدونه و فارسی هم بلده و من سعی کردم درباره خط قرمزا و همه چی بهش بگن اونم اوکیه هول بازی و بیشعور بازی در نمیاره چون من آدم معتقدیم دیشب داشتیم حرف میزدیم که تایم ایران اومدنشو اینا یهو گف تا دیدمت باید بریم حموم خیلی عذر میخام گزارش نزنید من واقعا پارش کردم اصن برگام ریخته بود قصدمون هم ازدواجه تکلیف رابطه رو مشخص کردم از همون اول ولی این حرفی که گف منو ترسوند بعدشم خندید گف خو بابا هرچی تو بگی عصبی اینا نشو ولی آخه ینی چی ممکنه نیت شوم داشته باشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دفعه بعد که باهاش چت کردی بگو یه عکس از شناسنامش بفرسته. اگه بهونه آورد بدون یه جای کارش میلنگه.
آلمان مهاجر زیاد داره
عکسشو داری؟
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
تاپیک قبلی که گغتی با یه فرد معمولی میخوای ازدواج کنی چه طور سر از اسپانیا و آلمان درآوردی
👌🤦♀️🤣🤣🤣🤣
دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم و نسرین جون و بهار جون اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس