2777
2789
یه سر به اینستاگرام دکتر کی dr key بزنید کامل توضیح داده

میشه کوتاه توضیح بدین

اینستا ندارم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
منم دیگه میترسم بپزم،بعضیا ۱جوری میگن نمردیم انگار قراره همه بمیرن خب ۱بار اتفاق میفته دیگه دلیل علم ...

مردم ی عمره دارن ماکارونی میخورن این اولین باره همچین چیزی اتفاق میوفته اصلا دلیل مرگشون مشخص نشد ن معلوم شد مال کدوم شرکته  فقط ی خبری پخش شد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا اصلا معلوم نیست دلیل مرگشون دقیقا چی بوده؟  خود ماکارونی خراب بوده؟ یا گوشت داخل ماکارونی؟  یا اینکه انقضاش گذشتع بوده؟  یا چییی

شایعات رو باور نکنید زود

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

دلیل قطعی مرگ اون دوتا بچه که ماکارونی خوردن کاملا مشخص نشده.ولی یک دکتری داشت در یک ویدیو حرف می زد می گفت .ماکارونی وبرنج سرد شده نخورد.وموقع مصرف حتما داغ کنید.وترجیخا به اندازه یک وعده خوردن فقط درست کنید  وتازه تازه مصرف بشه

به کنسرو ماهی

ماکارونی هم اضافه شد

ولی به نظرم مربوط به ماکارانی نبود مگه اینکه دستی مسمومش کرده باشن

متا یه هفته هم بوده تو یخجال باز گرم کردم خوردم

با خداباش پادشاهی کن

به نظزم من قضیه بو داره

هر چند سال یه بار یه عده مریض یه چیزی رو مشکل دار می کنن

همین چند سال اخیر کیکای قرص دار

قارچهای پرورشی رو می گفتن نخورید می کشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
مردم ی عمره دارن ماکارونی میخورن این اولین باره همچین چیزی اتفاق میوفته اصلا دلیل مرگشون مشخص نشد ن ...

نمیگن که از ۱شرکت خاصه میگن تو ارد سفید تو فرایند تولید وپخت وپز ۱سمی تولید میکنه وتا خالا خیلی اینجوری شده وکسی خبردارنشده مثلا من یادمه پارسال تو شهر ما دقیقا ۲تا خواهر برادر فوت کردن اصلا دلیل مرگشون هم مشخص نشد چون شهر ما پزشک قانونی نداشت وباید میفرستادن مرکز شهر وپرومادرشون دلشون نیومد بچشون تکه تکه بشه الان تو دلم میگن هزار مورد مرگ اینچنینی بوده ولی کسی نفهمیده،حالا نمیگن اینا ماکارونی خوردن شاید۱چیزه دیگه بودخ

نمیگن که از ۱شرکت خاصه میگن تو ارد سفید تو فرایند تولید وپخت وپز ۱سمی تولید میکنه وتا خالا خیلی اینج ...

خب این ارد سفید تو‌همه چی استفاده میشه نون ماکارونی و ….. که فقط مختص اون خانواده نبوده پس دلیل مرگ یچیز دیگه بوده 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خب این ارد سفید تو‌همه چی استفاده میشه نون ماکارونی و ….. که فقط مختص اون خانواده نبوده پس دلیل مرگ ...

نمیگن مه همیشه اونجوری میشه بعضی وقتا اونم فقط تو ماکارونی فکرکنم چون فرآیند تولیدش فرق داره،آدم گوش بده ضرر نمیکنه که