2777
2789
عنوان

خانمایی که این دیدگاره رو دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 73 پست
خخخ من ته دلم خوشحاله؟من شوهرم داراییش اندازه پدرشه شاید اندازه سه چهارتا خونه کمتر فقطباباش ارثم به ...

چرا باید بده چون پدرش به بقیه داد؟مگه قراره همه مثل هم باشن شاید دلش بخواد پولشو اتیش بزنه

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

چرا باید بده چون پدرش به بقیه داد؟مگه قراره همه مثل هم باشن شاید دلش بخواد پولشو اتیش بزنه

خب عزیزم این یه رسم شده

نمیدونم چجوری بگم همه بدون پدر همسرم فلجن زمدگیشون نمیچرخه

بعد اونم پسرش باید این کارارو کنه اینا زیادی فامیل پرستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ من ته دلم خوشحاله؟من شوهرم داراییش اندازه پدرشه شاید اندازه سه چهارتا خونه کمتر فقطباباش ارثم به ...

اون وظیفشه بده حالا دختره دوست داشت ببخشه دوست نداشت هیچی.فقط کافیه خودتو جای ون خواهرشوهرت بزاری فک کن بابات باهات همچین کاری کنه بعد درکش میکنی.من جای خواهرشوهرت بود انتقام سختی ازش میگرفتم.با آدما عین خودشون باید رفتار کرد حتی اگه ننه بابات باشن 

خب عزیزم این یه رسم شدهنمیدونم چجوری بگم همه بدون پدر همسرم فلجن زمدگیشون نمیچرخهبعد اونم پسرش باید ...

خب اشتباهه ادم سرمایشو چرا باید خرج فامیل کنه که چی بشه؟

اون وظیفشه بده حالا دختره دوست داشت ببخشه دوست نداشت هیچی.فقط کافیه خودتو جای ون خواهرشوهرت بزاری فک ...

ااون خودش میدونه همسرم بهرحال بهش میده از اولم همسرم گفت من چیزی نمیخوام همش واسه تو

ولی پدرشوهرم کوتاه نمیاا میگه خودم اولادمو میشناسم

خب اشتباهه ادم سرمایشو چرا باید خرج فامیل کنه که چی بشه؟

تهران

عجیب و غریب فامیل و دوس داره

دوسه هفته پیش یکی عمل جراحی داشت اگ نمیکرد میمیرد ۸۰۰تومن پول بیمارستان شد ک هیچجوره خودشون نمیتونستن بدن

خب اگ پدرهمسرم نبود میمیرد طرف

همسر من خودش مبخواست بده باباش نذاشت خودش داد

خب اینا واسه فامیل خوبن

وقتی خدا بهشون انقد داده چرا کمک نکنن؟

تهرانعجیب و غریب فامیل و دوس دارهدوسه هفته پیش یکی عمل جراحی داشت اگ نمیکرد میمیرد ۸۰۰تومن پول بیمار ...

حالا این اضطراری بوده ولی اینکه ادم همیشه پولی که حق خودش و زن و بچشو بدل و بخشش کنه به فامیل اشتباس

منم پدرشوهرم همینهخیلی دارایی و اموال زیاد دارهمیگه فقط میدم ب پسرمب دخترم فقط در حد رفع نیاز میدم د ...

شوهر تو اگر معرفت و انصاف داشته باشه  میاد اموالی که بهش رسیده رو  در حد حق خواهرش   بهش میده.    

چطور این اموال رو عروس استفاده کنه بریزه بپاشه  عیبی نداره  اما داماد نخوره؟  

این اموال برای آسایش و راحتی فرزنده   حالا چه دختر چه پسر.    عروس و داماد هیچکاره ان این وسط.  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
حالا این اضطراری بوده ولی اینکه ادم همیشه پولی که حق خودش و زن و بچشو بدل و بخشش کنه به فامیل اشتباس

خب هرچقد ازینا خرج کنه باز زن و بچش تا هفت پشتش پول دارن 

همچین اشتبام نیس ولی منم راضی نیستم

خب هرچقد ازینا خرج کنه باز زن و بچش تا هفت پشتش پول دارن همچین اشتبام نیس ولی منم راضی نیستم

ولی الان اینو گفتی یاد پسرخاله پدرم افتادم اونم اوضاع مالیش خیلیییییییی خوب بود به همه فامیل خیلی کمک میکرد ولی نه در حد پدرشوهر شما خلاصه یه بار یه گرفتاری واسش میش اومد هیچکدوم از اون فامیل حتی یه زنگ ساده نزدن حالشو بپرسن بعد اون کلا باهاشون قطع رابطه کرد.سنش بالاس الان

ولی الان اینو گفتی یاد پسرخاله پدرم افتادم اونم اوضاع مالیش خیلیییییییی خوب بود به همه فامیل خیلی کم ...

حالا میدونی جالبیش چیه خودشم میدونه اگ طوری شه کسی پشتش نیس ولی بهرحال کمک میکنه

فقط دوس داره خرج کنه

حالا میدونی جالبیش چیه خودشم میدونه اگ طوری شه کسی پشتش نیس ولی بهرحال کمک میکنهفقط دوس داره خرج کنه

من حس میکنم از اینه مردم بهش احترام بذارن و مدیونش باش خوشش میاد حس قدرت بهشون میده یا هم خیلی مهربونه