2777
2789
عنوان

خانمایی که این دیدگاره رو دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 73 پست
دیگه نمیشه که اخه اونا هم اینقدر به این قضیه اعتقاد دارن که فکر میکنن حق با خودشونه.من الان تقریبا ا ...

من‌ نمیتونم انقد مهربون باشم حس بدی بهم میده بقیه بهم ظلم کنن من باهاشون خوب باش

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

مهم اینه به اندازه هم به هر دو بده

نمیده دیگ.

کاریشم نمیتونیم کنیم

بعدم گله نمیتونیم کنیم.چون مال و زحمت خودشه دوس داره ب یکی بیشتر از اون بکی بده.همسرم صفر تا صدشو واسه اینا میذاره بی منت یباز تاحالا پول نگرفته ازشون. خواهرش هیییچ کار نکرده یکسره م پولای زیاد میگیره خب اینام هست دیگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی ن موافقم ن مخالف دورو برم دامادمفت خور کم نبودن مادربزرگم تا زنده بود عمه هام ی هل پوک نمیاور ...

من در حالا کلی میگم که هر دو کمک میکنن و...ولی بازم مگه خرج و مخارج چقد شده  اگه فقط دلیلش اینه به اندازه خرج و مخارج بردارن بقیه رو نصف کنن

من‌ نمیتونم انقد مهربون باشم حس بدی بهم میده بقیه بهم ظلم کنن من باهاشون خوب باش

چی بگم چاره چیه به جایی رسیدم که میگم خدا به خودمون بده از هیچ کس هیچ چیزی نمیخام و هیچ توقعی هم از کسی ندارم .الان حتی مادر شوهرم خونه دوطبقه داره مرکز استان زده به اسم خواهرشوهرم اما برام مهم نیست دیگه.

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

نمیده دیگ.کاریشم نمیتونیم کنیمبعدم گله نمیتونیم کنیم.چون مال و زحمت خودشه دوس داره ب یکی بیشتر از او ...

همسرت خودش دلش خواسته کمک کنه مگه زوری بوده در هر حال حق الناس به گردنشه

چی بگم چاره چیه به جایی رسیدم که میگم خدا به خودمون بده از هیچ کس هیچ چیزی نمیخام و هیچ توقعی هم از ...

حس تبعیض خیلی بده

ادم از خودش بدش میاد

حس تبعیض خیلی بدهادم از خودش بدش میاد

اره واقعا بده متاسفانه خانواده من پسر دوست هستن وخانواده همسرم دختر دوست.دیگه من وهمسرم هم کلا توقعی از کسی نداریم 

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

من در حالا کلی میگم که هر دو کمک میکنن و...ولی بازم مگه خرج و مخارج چقد شده اگه فقط دلیلش اینه به ا ...

مادر بزرگ من ۶ سال زمین گیر بود  فقط خرجو مخارج نیست که پدر من شغلش ی شهر دیگه اس هفته ای یبار مجبور بود تعطیل کنه بیاد تازه مادرمم میرفت نظافت حمام.  در حالتی بخوای حساب کنی جایی که دختر هست واقعا خجالت داره عروس بره مادرشوهرو ببره حموم جای خصوصیشو شیو کنه و ….. اونوقت میگفتیم اره  حق با شماس یسری بچها چه پسر چه دختر بعد مرگ خانواده تازه یادشون میوفته پدر مادری هم داشتن ادعای مساوی بودن میکنن  البته که پدرو عموهای من ۶۰ ب ۴۰ تقسیم کردن تفاوت چندانی نداشت

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
چون پولیه ک باباش با اراده ی خودش خواسته بده ب پسرشبا سلامت عقل و روانکسی با زور نگرفته ک حقی گردن م ...

باشه حق خواهرشوهرتو بخور یه ابم روش

نفهمیدی ته دلش چقدر خوشحاله؟میگه دختره کاری نمیکنه واسشون منم بودم نمیکردم امان از بعضی از عروسا خدا ...

خخخ من ته دلم خوشحاله؟من شوهرم داراییش اندازه پدرشه شاید اندازه سه چهارتا خونه کمتر فقط

باباش ارثم بهش نده هیچی من بچه هام تا ۷پشت کار نکنن پول دارن باز

چ احتیاجی ب پول پدرشوهرمه؟

بعدم شماها از بیرون میبینید پدرشوهر من کل فامیل خودشو زنشو ساپورت میکنه هررماه

پول اجاره خونه هاشونو میده پول پیشاشون و اضافه میکنه جهیزیه میده پول عمل هاشون و میده

همین دوماه پیش خداشاهده ۷۰۰میلیون داد خواهرزادش سیسمونی بخره از ترکیه ک ابرومند باشه

شوهرمم دقیقا شبیه باباشه باید خرج کنه واسه فامیل

خب مثلا باباش اموالش و نصف بده ب دخترش دختره بعدها خرج میکنه؟یه قرون نمیده ب کسی همه میشناسن اخلاقشو