2777
2789
عنوان

خانمایی که این دیدگاره رو دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 73 پست
خب نبرین؟مگه معاملس؟ارث چه ربطی به این چیزا داره

معامله نیست وقتی دامادها یادشون از بابابزرگم نمیومد عموهام دنبال بیمارستان و دوا و دکتر بودن دختراش موقع تقسیم ارث اومدن بخدا داماد هاش اینقدر هارن که نهایت نداره

من نبودم اون تاپیک ولی اینو بارها شنیدم.مخصوصا جایی که من زندگی میکنم اکثرا پسر دوست هستن میگن چرا ب ...

اگه پدر مادرم همچین کاری کنن باهاشون قطع رابطه میکنم نه بخاطر پول بخاطر تبعیضی که بینمون قائل شدن

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یدونه خواهرشوهر دارم کلا دوتا بچه نولی پدرهمسرم هیچی نمیده بهش همه رو زده ب اسم همسرمازونورم خواهرش ...

اگه شوهرت ادم درستی باشه سهم خواهرشو میده

غیر ارث هم قبلش خیلی ها آنچنان فرق میگذارن که قابل درک نیست 

فرقی نداره

اونی که پسرش رو دوست داره عروسش هم دوست داره

اونی که دخترش رو دوست داره دامادش هم دوست داره

حتی به داماد اهمیت بیشتر میده تا پسر خودش

امیدوارم‌ اکثرا نمیدن

خب ببین باباشون نکه کلا نداده باشه ها

مثلا ب دخترش دوتا خونه داده هرکدوم ۶۰ تومن پولشه بهترین جای تهرانه

یه ماشین یه تومنی انداخته زیر پاش

دختره بهترین لب تاب و گوشیا دستشه

میگه همینا بسه

اگه پدر مادرم همچین کاری کنن باهاشون قطع رابطه میکنم نه بخاطر پول بخاطر تبعیضی که بینمون قائل شدن

دیگه نمیشه که اخه اونا هم اینقدر به این قضیه اعتقاد دارن که فکر میکنن حق با خودشونه.من الان تقریبا این قضیه برام پیش اومده درسته پدرم مالی زیاد بهم کمک کرد هر وقت نداشتم حمایتمون کرد اما اموال نه.یه خونه داد به داداشم و یه خونه و یه زمین هم داد به داداش دیگم.الان چند ماهه مامانم فوت شده پدرم نمیتونه تنها باشه باید پیشش باشیم میگه اونا کار دارن نمیخاد بیان همش تو اینجا باش نیامم ناراحت میشه.زنداداشم هنوز میگه این خونه وباغ رو هم بده به ما ولی پدرم گفت تا هستم نمیدم الان ۵ ماهه زنداداشم پاشو نزاشته خونه پدرم.خیلی از زنداداشام دلم گرفته اما پدر ومادرمو هنوزم خیلی دوست دارم.مامانم خدا بیامرز هم خیلی پسر دوست بود نمیذاشت کلمه ای به عروس بگیم اونا رو از دخترش بالاتر داشت

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

میدونی ن موافقم ن مخالف دورو برم دامادمفت خور کم نبودن مادربزرگم تا زنده بود عمه هام ی هل پوک نمیاوردن بیان سر بزنن دکتر پسر رسیدگی پسر خرید پسر بیمارستان پسر  خرج و رسیدگی و مراسم کفنو دفن پسر از جیب خودشون خب وقتی از جیب خودش میده یعنی از سهم و خرج زنو بچشه که میزنه میده ب یهفته نکشید عمه هام امدن ارثو میراث خواستن  بعد گرفتن دادن شوهرشون نفری ی شاسی انداختن زیر پاشون ی واحد اپارتمان خریدن حتی سندشونم نزدن ب اسم عمه هام این زور داره ولی خب یسریا هستن دختر رسیدگی بیشتری داره در باره حق با شماس

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خب ببین باباشون نکه کلا نداده باشه هامثلا ب دخترش دوتا خونه داده هرکدوم ۶۰ تومن پولشه بهترین جای تهر ...

مهم اینه به اندازه هم به هر دو بده