دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دیجی کالا پست خودش رو داره ربطی به اداره پست نداره
موقع ثبت سفارش
نسبت به محصول خودش مینویسه کی میرسه
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
دیجی کالا پست خودشو داره؟ کجا پست خودشو داره تمام بسته هاش توسط اداره پست جابجا میشه.
هر ماشینی واسه من بسته آورد ، لوگو دیجی کالا روش زده شده!
همین الانم کلی خودرو شخصی واسه ارسال بسته هاش استخدام کرده !
البته این اطلاعات من واسه تهرانه
شهرستان رو اطلاع ندارم
دیجی کالا پست خودشو داره؟ کجا پست خودشو داره تمام بسته هاش توسط اداره پست جابجا میشه.
اگر تحویل اداره پست میده
پس چرا بسته ای که هزینه اش پرداخت شده تو اداره پست محله نمیمونه ؟
بر میگرده به خود دیجی کالا ؟