2777
2789
عنوان

شما اگر در کنار شوهرتون کار کنید برای خونه هم خرج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 38 پست
منم میگم مرد و زن باید کار کنن تو خرجا شریک بشن هم دوستم اینو میگه هم تو نی نی سایت دیدم که میگن به ...

نه عزیزم  من شوهرم یک درصد جدا بهم پول نمیده وقتی نیاز داره میدمش به روشم نمیارم دیگه اوتم کم کم بهتر شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه حرف شما درسته نه دوست شما حتما یه بخشی از درآمدتو برای خودت پس انداز کن از این به بعد 

تو خونه خرج کن اما نه اینکه بشی هم پای همسرت 

اگه خرید سند دار هم داشتید حتما به اندازه پولت سهم بگیر 

منم میگم مرد و زن باید کار کنن تو خرجا شریک بشن هم دوستم اینو میگه هم تو نی نی سایت دیدم که میگن به ...

اگر پولتو اوردی تو خونه، پس اندازا و سرمایه گذریاتونم باید مشترک بشه.نگه تو پول ندادی.

من لازم باشه خرج میکنم.اغلب مسافرتا و هزینه های سنگین رو شریک میشم ، همه چیزمون مشترک

ینی شما کلا هیچ پس اندازی نمی کنی؟به نظر من فرقی نداره که پول شما باشه یا شوهرت ولی به هر حال شده ما ...

نه همش میره برای قسط و خرج خونه و بچه 

ولی میخوام سکه بخرم حقوقم خیلی کمه به طلا نمیرسه 

مثلا الان ۶ دارم نمیدونم چیکار کنم تا اینم خرج نشده 

نه حرف شما درسته نه دوست شما حتما یه بخشی از درآمدتو برای خودت پس انداز کن از این به بعد تو خونه خرج ...

اره اشتباه من همینه که هیچوقت از پول خودم پس انداز نکردم تا قرون اخر خرج بچه و کمک خرج خونه کردم 

من ب جیبش نگاه میکنم اگر پول نداشته باشه یا کم باشه من خرج میکنم تو خونه ولی اگر داشته باشه خرج ک نمیکنم بلکه خرجیم میگیرم 

قبلا تو خرج همچی باهاش شریک میشدم ولی دقت کردم از وقتی ک ازش خرجی میگیرم برای خودم حالش بهتره و شاید باورتون نشه ولی شکر خدا برکتمونم زیاد شده

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

شرایط زندگی آدما با هم فرق میکنه

اگر سطح درامدتون در حدیه که فقط گذران زندگی رو کفاف میده که خب باید مشترکا هزینه کنید. نمیه که آدم بره کار کنه و وقت زندگیش رو باره بعد خونه نیاز واجب داشته باشه و اون فقط پس انداز کنه!

اگر نه میتونید با اضافه درآمد خونه یا ماشینی بخرید خب بذار خرج خونه رو همسرت بده و هرچی کم اورد کمکش کن و مابقی رو پس انداز کن یا قسط بده برای چیزی که سندش به نامت میخوره

کسی هم که درامد مرد در حدیه که هیچ نیازی به خرج کردن پول خانم نیست میتونه نه تنها پولش رو خرج نکنه و واسه خودش پس انداز کنه یا هرچی یه پولی هم از همسرش برای مخارج خودش دریافت کنه