2777
2789
عنوان

اذیت کردن پسر کلاس ششم توی مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 24 پست

یه بار بچت هم اونو بزنه تا پرو نشه خوبه تازه کوچک تر از خودشه چرا به بچت یاد نمیدی تازه بره راهنمایی و دبیرستان پسرا همکلاس خیلی بیشتر بهش زور میگن بزار از حق خودش دفاع کنه 😐

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒

پسرت کلاس ۶ بعد تو بری به پسره حرف بزنی؟😐

چجوری پسر کلاس سومی برا پسرت شاخ و شونه میکشههههه😐بابا یکم یادش بده دفاع کنه بره دبیرستان که..😐

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بار بچت هم اونو بزنه تا پرو نشه خوبه تازه کوچک تر از خودشه چرا به بچت یاد نمیدی تازه بره راهنمایی ...

پسر من فقط داد میزنه خیلی کتک نمیزنه 

میگه میزنم بازم میزنه

پسرت کلاس ۶ بعد تو بری به پسره حرف بزنی؟😐چجوری پسر کلاس سومی برا پسرت شاخ و شونه میکشههههه😐بابا یک ...

خب مثلا چیکارش کنم میگه منم درعوضش میزنم 

بخدا خیلی مظلومه 

فقط داد و بیدا میکنه

خب مثلا چیکارش کنم میگه منم درعوضش میزنم بخدا خیلی مظلومه فقط داد و بیدا میکنه

خب مظلوم بارش نیار از این به بعد بشین باهاش حرف بزن 

بگو اون بچس با حرفم میشه بترسونتش یکم قلدر بازی در بیاره اون بادش میخوابه

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
خب مثلا چیکارش کنم میگه منم درعوضش میزنم بخدا خیلی مظلومه فقط داد و بیدا میکنه

بفرستش کلاس رزمی چه روحیه لطف داره اون یکی بچه وحشیه 🙄

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒