2777
2789

بچه ها از زبان یه خانمی یک داستان غمناکی شنیدم میخام بگید شما هم از این تجربه ها داشتید یانه خانمه می‌گفت شوهرم عاشق یکی از دختران روستا خودشون بود و بیشتر از شوهرم این دختر دیوانه‌وار شوهرم و دوست داشته از بابت این عشق خواستگاراشو رد میکرد خیلی از پدر وبرادراش کتک میخوره آخرشم بدنامی تو روستا ولی خانواده شوهرم  مخالف صد در صدی این ازدواج بودن می‌گفت همسرم خانه رو ترک می‌کنه می‌ره شهرستان برای کار ما تو یه جایی با هم آشنا شدیم من ازش خوش آمد با اینکه خیلی سطح اقتصادی . تحصیلاتم ازش بالاتر بود با هم نامزد کردیم تو دوران نامزدی و عقد ما من متوجه پچ پچ های فامیل شوهرم شدم آه فلانی میگیره نفرین میگیره البته چون زبان ما فرق میکرد اینا فکر میکردن من متوجه نمیشم تو دوران عقد ما دختر ازدواج کرد از روستا وشهرشون خیلی دورتر مادر دخترهه از دوری بچه اش نفرین میگرده میگه خانواده شوهرم حتی شوهرم که حالا یه لقمه چرب و چیلی گیرشون آمده مسخره میکردن نفرین هامون نفرین هامون ولی میگه من ته قلبم ترسیده بود میگه زد مراسم ازدواج ما شروع شد پدر شوهرم بدون حتی یک سر درد افتاد فوت کرد جوون جوون عروس ما موند  بعد از چند سال داماد خانواده ۴۰وچند سالش بود افتاد فوت کرد بعد دختر خواهر شوهرم و تو روستا نامزد کردن پسر نخواست اسمش تو روستا پر شد خیلی ازاین اتفاقا ت زیر ودرشت حالا می‌گفت دوتا بچه دارم وشنیدم دختر هنوز هم که هنوزه قلبش شکسته است و گفتم فقط خدا جلوی بچه هاست بزاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط میدونم انتقام قلب شکسته ی بی گناه رو خود خدا میگیره و دردش جوریه که ظاهرا همه چی اوکیه، اما از د ...

واقعا خانمه به من می‌گفت دختر دارم و خیلی از آیندش میترسم می‌گفت هنوزم که هنوز بعد سالها میشنوم میگن آه فلانی دامن این خانواده را گرفت

نظرت نصبت به گفته ی خانومه چیه اتفاقه یا واقعا نفرین قلب شکسته

چرا پسرا میرن مخ میزنن و وابسته میکنن بعد خانوادرو بهونه میکنن مثل گاو‌میرن یکی دیگرو میگیرن 

پیر پسرایی که بدون‌مسئولیت مثل نوار بهداشتی لای زنا و دخترای مردم چرخیدن هم خیلی اه و نفرین پشتشونه اکثرشون دل خیلی دخترارو شکستن و بدبختشون کردن 

این مردای متاهل هم که خودشونو جای  پیر پسرای مجرد جا میزنن و مخ دختر مردمو میزنن اه و‌نفرین پشتشونه 

از اقوام شوهرم دخترشون با یه پسری نامزد کردن یعنی جواب مثبت دادن وقول وقرار ازدواج گذاشتن

بعد یه پسر پولدارتر و تحصیل کرده اومد خاستگار دخترشون همه چیز رو با اون‌پسره بهم زدن و دادن به این یکی 

بعد دختره فهمید شوهرش معتاده بعد حسابی کتکش میزد بعدش بچه ای که دنیا آورد مشکل ذهنی شدید داشت دختره افسردگی گرفت اصلا قبولش نکرد بچه رو مادربزرگ دختره نگه داشت که وقتی چندسالش بود فوت کرد طفلک( اصلا هیچکی جرات نداشت بپرسه چی شد بچه)

دکترا گفته بودن هر بچه ای از اینا متولد بشه مشکل داره بعد با اینکه شوهرش وخانوادش خیلی اذیت خودش و خانوادش کردن بازم عاشقش بود ولی از ترس بچه دار شدن مجبورش کردن جدا بشه و خیلی افسرده شد الان چند ساله ازشون خبر ندارم قبلا میرفتم آموزشگاه مامانش

مامانش یه چیزایی تعریف میکرد  وخیلی برای دخترش گریه میکرد امیدوارم الان خوشبخت شده باشه ولی من فکر می‌کنم نباید ازدواجشو بهم‌میزد کلا چند مورد دیدم به طمع پول و زندگی بهتر خیلی سختی کشیدن

بله هست ولی از نظر اون بنده خدا می‌گفت همه جا پر شده بود نفرین فلانیه بوده

بیشتر تر هم‌چون روستا بوده باز شهر یه جوریه میشه از یه محله به محله کوچ‌کرد روستا واویلاست تا قیام و قیامت اسم دختره هنوز سرزبان هاست

خب پر کنن حرف مفت همه جا هست

فرهنگا فرق می‌کنه منم بچه روستا هستم یادمه دوتا خواهر رفته بودن توت بخورن فکر کنم۸یا۹سالشون بود پسرای روستا نمی دونم به خدا اینارو دستمالی کرده بودن نمی‌دونم چی شده بود بنده خدا ها اینقدر تو خانه ماندن آخرش با دوتا معلول ازدواج‌کردن