2777
2789
عنوان

میخام پارتنرمو از لحاظ خرج کردن امتحان کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 60 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داره قطعا سطح درآمدش دستمه.ولی اگ خرج نکنه قطعا ب معنی خسیس بودنه یا مهم نبودن منه؟؟

هر کدوم باشه خوب نیس،درسته؟

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

دخترا خدایی من این راهکارها رو رو کسی امتحان نکردم. وابنم چون ادعای دوستداشتن کرده میخام ببینم چقد مهمم براش. ذهنم کلا واسه ساختن سناریو فعاله.

اون رل قبلیم خودش خرج میکرد زیاد یا مستقیم بهش میگفتم فلان چیزو لازم چون راحت بودیم با هم. بعدم تو زرد درومد و کات. منم آسیب خوردم پولش یرقبرش.

انقد مسائل رو قاتی نکنید و قضاوت نکنید 💚

مردم قضاوت نکنیم

پسری که میلیونی خرجش کرده میشه الاغ راهکار پول کشیدن از ملت هم میده .من قضاوت نکنم .چشم

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
ما چمیدونیم یارو چجوری بوده شاید حق داره بگه الاغ

هیچی فقط عقد بوده ولی اومده زندگی یکی دیگه رم خراب کرده بخاطر هوسش بعد اون میشه مظلوم و منم ک چندتا کادو چرت نصیبم شده فقط میشم تیغ زن

حالا واقعا اگ اینو اینجوری امتحانش کنم شخصیتم کوچیک میشه؟؟

اون می‌دونه وضع خانوادمو، می‌دونه چجوری لباس میخرم بازار میرم خرید میکنم. 

قطعا می‌فهمه ک ب نتش نیاز ندارم و قصدم تیغ زنی نیس.

بلاخره چ کنم؟؟؟

چرا بعضی از دخترا درگیر اینن که پسرا براشون خرج کنن یا میزان دوس داشتن پسرا رو تو این میدونن مگ همسرته که میگی اگ برام خرج نکنه دوسش ندارم نمی‌دونم ولی طرف ما حتی تو عقدم کم پیش میاد خانواده دختر و حتی دختر اجازه بده شوهره براش خرج سنگین کنه با احترام اسی اصلا این کارت رو نمیپسندم اصلا درست نیست من حس خوبی نمیگیرم از این کار مستقل باش و رو نزن و جوری برخورد نکن که خرج کردن خیلی برات مهمه تو اول روی پا خودت بایست بعد دختر باباتی باید اون خرجت کنه سوم این اقا یه دوست دوماهس نه شوهر از این راه ها نمیشه کاری کرد نمیدونم چطور بعضی از همجنسام انقدر درگیر این مسائلن و قطعا اون پسرم میفهمه چون این ایده که دادی قدیمیه و حس بد میگیره اگ کسیو کیخای واس خودش بخواه ن ک اگ خرجت نکرد بگی منو نمیخاد