2777
2789

دخترخالمومیگم،همش زنگ میزد گریه میکرد که دکترا بمن گفتن باردارنمیشی،باید ای وی اف کنی نمیدونم عکس رنگی....همین ماه پیش دوباره زنگید و گریه...میگف با کسی نمیتونم دردل کنم حتی ب مامانمم نمیتونم بگم اماتوارومم میکنی.همش میپرسید توبچه نمیخای پس؟حرف میکشید ازم.الان مامانم میگه فلانی حاملس...فلانی حاملس چرا بمن نگفته؟چرا قبلا همش زنگ میزد گریه میکرد خب منم دلم میسوخت واسش خودمم گریم میگرف اخرش میگف توتنها کسی هستی ک ارومم میکنی.اما الان ک روزای خوبشه ی خبر بارداریشو نداد بمن.خیلی از دستش ناراحتم.شما بودین توقع نداشتین بهتون ی پیام میداد ک نگران نباش بلخره حامله شدم؟شاید اگ همدم روزای تلخش نبودم،اینقد ناراحت نمبشدم..نمیدونم ولی واقعا ازش ناراحتم

اینوداستان دختر خاله موز مار☺️

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب بهش بگو اسی شاید دلیل خودشو داره

ن اصلا بروم نمیارم،ب مامانش گفته ب کسی نگو.خالم ب مامانم گفته...مامانمم بمن...میخام صبر کنم ببینم دخترخالم اصلا بمن میگه؟خیلی زرنگه‌اونزمون شوهرم میگف باورنکن حرفاشو اون میخاد ازت حرف بکشه ببینه بچه دار میشی یاخودت نمیخای...دیدم راسته همش...خیلی زرنگه دختره

اینوداستان دختر خاله موز مار☺️

شوهرم میگفتا بهش اعتمادنکن داره ازت حرف میکشه منه ساده پیش شوهرم گریه کردم گفتم نه طفلی بچه دارنمیشه درحالیکه فقط ۶ماه اقدام بود..میگف دکترا گفتن اصلا بچه دارنمیشی باید ای وی اف کنی..هه

من خودم اینطوریم وقتی یه جایی برم خاطرات بدم یاداور بشه حالم خراب میشه حتی اون ادمیکه مثلا تجربه های استرسیم یاداوری میکنه بهم .... الان سطح استرسش بالاست نگرانه معلومه ادم استرسی هست چه اشکال داره تو زنگ بزن بهش تبریک بگو مطمئن باش اینجوری نیست بارداری خیلی سخت شده الان دلتو باهاش صاف کن که بچش بمونه براش به دل نگیر گناه داره من سطع استرسشو درک میکنم چون خودم باردار نمیشم

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
ن اصلا بروم نمیارم،ب مامانش گفته ب کسی نگو.خالم ب مامانم گفته...مامانمم بمن...میخام صبر کنم ببینم دخ ...

شاید گفته نکنه سقط بشه خجالت بکشه بعدش

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
شاید گفته نکنه سقط بشه خجالت بکشه بعدش

اره حس میکنم صب میکنه جاش محکم شه بعد بگه‌فعلا صبر کردم ببینم یکی دوماه بعد اصلا من یادش میفتم؟من اگ الان بهش بگم عصبی میصه با مامانش دعوا میکنه چرا جارزدی.باید امتحانش کنم ببینم بمن میگه اصلا؟

اره حس میکنم صب میکنه جاش محکم شه بعد بگه‌فعلا صبر کردم ببینم یکی دوماه بعد اصلا من یادش میفتم؟من اگ ...

هزینه آی وی اف چقده نمیدونی شما؟

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫

اسی منم دوست باشگاهی مث من اقدام بود یه ماه پیش زنگ زد نگفت حامله اس دوباره چندروز پیش زنگ زر گفت ۳ ماهه حاملم گفت ترسیدم نمونه برام گفتم جاش محکم ک شد خبر بارداریمو بدم‌..

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 

عیب نداره اوایل آدم به کسی نمیگه... من خودم چیز خوب رو اگه زود بگم احساس میکنم از دستش میدم (نمی‌دونم چرا، ولی خیلی پیش اومده). ولی خیلی لوس بوده سر شش ماه اقدام زنگ می‌زده گریه می‌کرده 😒