2777
2789
عیب نداره اوایل آدم به کسی نمیگه... من خودم چیز خوب رو اگه زود بگم احساس میکنم از دستش میدم (نمی‌دون ...

حست مثل منه

هر وقت جلوجلو گفتم

کنسل شده

با افتخار کوردم 😎✌️ اصالت رو نه میشه خرید ، نه میشه اداشو در آورد !

حق داری عزیزم از آدم هایی که فقط موقع گرفتاری یادت میوفتن به شدت بدم میاد

کاش اون زمون من یادش نمیفتادم،الانم ناراحت نمیشدم بخدا.فقط پشیمونم ک چن ساعت پشت تلفن پابه پاش گریه و همدری میکردم.خیلی عجیبن ادما..من بهش گفته بودم هروقت حامله شدم اولین عکس بی بی چکو واسه تومیفرستم اونم گفت اره منم اولین نفر بتومیگم.اینایادم میفته اتیش میگیرم🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عیب نداره اوایل آدم به کسی نمیگه... من خودم چیز خوب رو اگه زود بگم احساس میکنم از دستش میدم (نمی‌دون ...

اره اولش ادم ب کسی نمیگه درسته منم زیاد بوده ک جلوجلو ی چی گفتم بعد کنسل شده اما این فرق میکرد گلم.حتی گفته بودم من حامله شم اولین عکس بی بی چک بتومیفرستم اونم میگفت اره بخدا منم‌پس کو؟اونایادم میفته اتیشی میشم.اره بابا تازه ازدواج کرده بود ولی نمیدونم چرا گف دکتره میگه باردار نمیشی باید ای وی اف کنی مگ درعرض چن ماه سریع ای وی اف اینا میکنن؟؟؟

اره اولش ادم ب کسی نمیگه درسته منم زیاد بوده ک جلوجلو ی چی گفتم بعد کنسل شده اما این فرق میکرد گلم.ح ...

خوب اگه معلوم شده باشه که طرف به طور عادی شانس بارداری نداره آره فکر کنم زودتر هم بگن.

مثلا خواهر دوستم هم همون اول دکتر بهش گفته بود تخمک گذاری نداری و هروقت خواستی باردار بشی باید بیای آی وی اف کنی (مطمئن نیستم گفته بود آی وی اف یا چی، ولی گمونم همین بود)، اما خیلی زود ناخواسته باردار شد!

اره اولش ادم ب کسی نمیگه درسته منم زیاد بوده ک جلوجلو ی چی گفتم بعد کنسل شده اما این فرق میکرد گلم.ح ...

خوب پس چون اینطوری بهتون گفته بوده حق دارید ناراحت بشید. ولی در عمل شاید دیده نمیتونه بگه، می‌ترسه و ... فعلا هم به مادرش گفته دیگه... به دل نگیرید.

خوب اگه معلوم شده باشه که طرف به طور عادی شانس بارداری نداره آره فکر کنم زودتر هم بگن.مثلا خواهر دوس ...

اهان پس شاید اینم خدا داده بهش.من خیلی خوشحال شدم واسش چون واقعا توعذاب ود اما اینکارش دلمو شکست