2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفت با حرفش

2 بازدید | 21 پست

ما ۴ساله ازدواج کردیم

ماه عسلمون رو با یکی از دوستاش و زنش ، ۴ تایید رفتیم

سال بعدش هم با همکارش و زنش رفتیم سفر

چون من معاشرت با غریبه رو دوست دارم ایرادی نمی گرفتم که چرا دوتایی نمی‌ریم

بعدش با خواهرشوهرام و برادر شوهرم رفتیم

امسالم ۳تا سفر رفتیم که توی همش مادرشوهر پدر شوهرم بودن با یکی از خواهر شوهرام

الان شوهرم یه پولی دستش اومده میگه با مامان بابام بریم

منم طاقتم طاق شد.. أه بابا بدم میاد همش اونا باهامون باشن, اهل تفریح نیستن خیلی یبس و بی حاله سفر باهاشون 

برگشته میگه باهاشون بریم کیش

منم گفتم دیگه منو مسافرت نبر اگه میخوای با کسی ببری

گفتم پولش رو بده به خودم برم دندونام رو درست کنم، موهام رو پروتئینه کنم

دلم خیلی مسافرت میخواست، مخصوصاً که تا حالا کیش نرفتم، ولی نمیخوام با مامانش اینا باشه

خیلی دلم گرفت😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری

شوهرم کلا تو خانواده‌شون دلسوزه 

میخواییم حتی بریم تفریح میگه زنگ بزنم به مامانم اینا باهاشون بریم بیرون گناه دارن؟

بخدا گناه ندارن . انقدر پول دارن که نگو 

هفته ای سه بار غذا از بیرون میگیرن ، کلی تفریح میرن 

ولی همیشه پیش شوهرم مینالن، شوهرمم دلش میسوزه

یبار ۸ نفر جا کرد تو ماشینمون رفتیم شهربازی🥹🫡🥴

شوهرم کلا تو خانواده‌شون دلسوزه میخواییم حتی بریم تفریح میگه زنگ بزنم به مامانم اینا باهاشون بریم بی ...

عادتش شده و تقریبا کاری نمیتونی بکنی بجز دعوا ک اعصاب خودتو شوهرتون خورد می‌کنی و بعد چند مدت دوباره همینه،پس خودتو اذیت نکن .این ایراد شوهر شماست دیگه،باشه؟پس خودتو اذیت نکن .

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
اولش چیزی نگفتی فکرکرده خوشت میاد حداقل ماه عسل رو دوتایی میرفتین

آخه من با غریبه یا کسی که جوون باشه مشکل ندارم 

حتی اولین بار ک با مامانش اینا رفتیم شمال هم شوهرم گفت من سکوت کردم ، بعد اومد کنارم نشست گفت اینا سفر نرفتن، کی ببره اینا رو بذار همین یبار بریم، منم قبول کردم 

اومدیم بریم شمال گفتن بریم جمکران، بعد قم ، بعد جاهای زیارتی تهران ، شمال فقط یه شب موندیم🥴 

ینی مضخرف بودها 

شوهرم کلا دلسوز این و اونه 

حق داریا ولی میتونستی بهتر و با سیاست تر خواستتو بگی

آخه بابا خسته شدم 

هرچی میگم میگه گناه دارن

انقدر مامانش پیشش ناله می‌کنه که نگو، نمیدونه که اونا خیلی هم تفریح میرن و کلی خوش میگذرونن 🙄

عادتش شده و تقریبا کاری نمیتونی بکنی بجز دعوا ک اعصاب خودتو شوهرتون خورد می‌کنی و بعد چند مدت دوباره ...

هعی 

دیشب خونه‌ی مادرشوهرم اینا بودیم 

یکی از خواهرشوهرام برگشت به شوهرم گفت هفته‌ی دیگه که از ماموریت اومدی بیا بریم طرقبه شاندیز 

وای خدا می‌دونه چقدر حرص خوردم ولی به روم نیاوردم 

هعی دیشب خونه‌ی مادرشوهرم اینا بودیم یکی از خواهرشوهرام برگشت به شوهرم گفت هفته‌ی دیگه که از ماموریت ...

دختر خالم اینجوری بود ،مادرشوهره فوت شد ،داستان تموم شد.حرص نخور خودتو الکی مریض می‌کنی.خدای نکرده.

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
آخه بابا خسته شدم هرچی میگم میگه گناه دارنانقدر مامانش پیشش ناله می‌کنه که نگو، نمیدونه که اونا خیلی ...

یعنی خبر نداره که اونا هم یه تفریحاتی دارن؟

به زبون خوش بگو چندبار جمعی میریم مثلا یکی بارم دو نفره بریم، بدشون رو نگو که جبهه نگیره

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
یعنی خبر نداره که اونا هم یه تفریحاتی دارن؟به زبون خوش بگو چندبار جمعی میریم مثلا یکی بارم دو نفره ب ...

نه 

منم دختر یکی از خواهر شوهرام برام میگه ( با مادرشوهرم اینا زندگی میکنم) 

امتحان میکنم پیشنهادت رو 

خودت پیشنهاد سفر بده. مثلا الان سفر جنوب خوبه، هتل رزرو کن برای دوتاتون و مقداری خودت پول هتل رو بده. بهش بگو دو نفری بریم. مردا از این سوپرایزا گاهی استقبال می کنند.

وای منم یه بار با مادر شوهرم رفتیم باغ دیگه وظایفمان شده بود کلی با شوهرم جنگیدم و جلو خونوادش بغ و باد کردم و گفتم دیگه نمیام اگر اونها بیاند برای اینکه مادر شوهرم پیره و اهل بهداشت نیست