2777
2789
چمونهههه؟منم اونجوری ام اصلااااا بهم نمیسازع کلا غذای برنجی و گوشت بیشتر بهم میسازه پشت سرشم کوفته خ ...

نمیدونم واللا هفته پیش دخترم اصرار کرد رفتم از اسنپ فود یه جایی که تعریفشو کرده بودن سفارش دادم دو تیکه خوردم انقد حالم بد بود گفتم باید بستری شم ده بار رفتم دسشویی و بالا آوردم تا معدم کلا خالی شد بعدش آروم شدم ولی بچه ها خوردن دل‌درد نشدن آره منم فقط برنج وخورشت وغذاهای خونگی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم واللا هفته پیش دخترم اصرار کرد رفتم از اسنپ فود یه جایی که تعریفشو کرده بودن سفارش دادم دو ت ...

عین همیم چ جالببببب!

ولی خیلی ها اونجوری ان 

پارسال با دوستم رفتم بیرون دوستم پیتزا خوردیم 

همون جلو رستوران بالا آورد!

منم روده تحریک پذیر دارم. قبلا یبوست میشدم جدیدا شیفت پیدا کرده به بیرون روی.

سرخ کردنی بخورم یا پیتزا(یا هرچی پنیر پیتزا داشته باشه) دچار دل پیچه و بیرون روی میشم. سعی میکنم پیتزا نخورم. حس بدی دارم بهش چون حالمو بد میکنه:/

یکی د روز کته ماست بخور تا بهتر بشی

عین همیم چ جالببببب!ولی خیلی ها اونجوری ان پارسال با دوستم رفتم بیرون دوستم پیتزا خوردیم همون جلو رس ...

چه بدددد جلوی رستوران😂

اینم شانس ماست دیگه 🥲🥲🥲من بوشو خیلی دوست دارم قبلا اینطور نبودم چند ساله این شکلی شدم اصلا هم فرقی نداره اگه تو خونه هم درست کنم معدم نگه نمیداره 

منم روده تحریک پذیر دارم. قبلا یبوست میشدم جدیدا شیفت پیدا کرده به بیرون روی.سرخ کردنی بخورم یا پیتز ...

یه چیزی بگم باورت میشه؟!!!!

دندونمو گذاشتم رو پنیر پیتزا حالم بهم خورد تاالان!!

چقدددد جالب!

ذرت مکزیکی ام میخورم اذیتم 

نگو بخاطر پنیر پیتزاشه!!

من قرص نمیخورم براروده تحریک پذیرم 

مگه اینکه گیاهی باشه 

شما چ قرصی میخوری براش؟

چه بدددد جلوی رستوران😂اینم شانس ماست دیگه 🥲🥲🥲من بوشو خیلی دوست دارم قبلا اینطور نبودم چند ساله ا ...

آره انقد دلم سوخت به حالش طفلی 

گفتم نخورررر گوش نکرد 

منم پشت سرش حالم بد شد 

عزیزم به موادش حساسیت داریم مخصوصا پنیر پیتزاش!

آره انقد دلم سوخت به حالش طفلی گفتم نخورررر گوش نکرد منم پشت سرش حالم بد شد عزیزم به موادش حساسیت دا ...

کاش یه چیز دیگه سفارش میدادین واقعا وضع بدی بوده 

منم فکر میکنم بخاطر پنیرشه شاید کبدمون هم چرب باشه

کاش یه چیز دیگه سفارش میدادین واقعا وضع بدی بوده منم فکر میکنم بخاطر پنیرشه شاید کبدمون هم چرب باشه

کبدم سالمه تازه سونو شدم 

ولی معده م اسید زیاد داره 

یه چیزی بگم باورت میشه؟!!!!دندونمو گذاشتم رو پنیر پیتزا حالم بهم خورد تاالان!!چقدددد جالب!ذرت مکزیکی ...

منم قرص نمی‌خورم. فقط رعایت می‌کنم. قبلا یبوست به چیزای دیگه حساس بودم، الان که دل پیچه و ایناست چیزای دیگه. مخصوصا سرخ کردنی، روغن، چیزای چرب، پنیر پیتزا، سعی میکنم رعایت کنم نخورم زیاد اینارو