2777
2789
عنوان

بخاطر قدم افسرده شدم نزدیکه فقط سکته کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چندی

منم ۱۶۰،خیلیم راضی ام

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

بیخود میکنن بگن کوتاه .. ببین پس فردا گفتن تقصیر خودته ها من خودم از شما هم کوتاه ترم ولی همیشه دیگر ...

مهم اینه اعتماد به نفس نداریم 

میدونی چرا ؟از بس فامیل و خواهرم گفتن کوتوله اینجوری شدم 

خوشبحال شما که میگن ناز و بغلی هستی

کاربری پنجممممم

خوب کاری میکنی آفرین به شما که بفکری

ممنونم🌹

خودمم میگم به مامانم کاش شما هم کاری میکردین یه 5 سانت بالاتر میرفتم اما الانم راضی ام خوبیم بابا بی خیال

خودت باش جهان اصالت را میستاید

منم اگه این بودم خوب میشد

بیخیال بابا ،من پارتنرمم یکمکی از خودم بلند تره،اصلا مسئله قد اونقدری که رو مخت رفته اهمیت نداره،قدتم خوبه اکثر خانوما همین رنجن

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚