2777
2789
عنوان

وقتی همسرم از مادرش دفاع میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 110 پست
اتفاقا من میگم برو خونه مادرت ب من چ اما من نمیام اونم اصرار نمیکنه برم فقط توی مهمونیا ک مجبورم برم ...

من منظورم به همسر بود 

که اگه گیر ندیم بهتر میشه !

اما منظور شما به مادرشوهر بود یا شوهر ؟ 

من این طرز فکر رو دارم که بیخیال بشم خودش می‌زاره کنارررر

اما نمی‌دونم درسته یا نه 

چون خیلی اذیتم سر کاراشششششششش

منم بودم ناراحت میشدم 

البته اگه کارش از قصد باشه خب زشته ! 

اون بچش جدای از شما فردا تو ذهن خودش میمونه و 

برای همیشه از مادربزرگش خاطره بد نگه میداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب شما هم بشدت از طایفه و خانوادت دفاع کن،این بهترین درمانه

خوشبختانه یا متاسفانه ما رفت امد زیادی با طایفه من نداریم .

بحثی هم پیش نمیاد ک دفاع کنم 

اما اونا هر موقع بریم ی بامبولی درمیارن 

بچه ۹ماهه خیار میخواس مادرش گفت نداریم اونوقت بچه جاریم اومد رفت از انباری خیار اورد تو باشی چی کار میکتی؟

تا وقتی که چشم و گوشت رو روی خانواده شوهرت بندی زندگیت تلخه 

این کسی میگه که هفت سااااال جنگید و نهایتا به این جا رسید که بی توجه باشه 

نه خوبی کنه .نه بدی کنه .نه توقع داشته باشه بهش خوبی کنن 

الان رفت اومدم در حد دعوت هست 

حتی مدام طعنه میزنن شما که دعوت نمیکنید ما دعوت کنیم فقط گوش میدم وحرف هم نمی‌زنم و توجه هم نمیکنم 

همون سالی یه بار عید یا ماه رمضون دعوت میکنم وتماک

خوشبختانه یا متاسفانه ما رفت امد زیادی با طایفه من نداریم .بحثی هم پیش نمیاد ک دفاع کنم اما اونا هر ...

فقط دوررری 

تا میتونی نرو

اگرم مجبور شدی یکی دوساعت فقط تحمل

من منظورم به همسر بود که اگه گیر ندیم بهتر میشه !اما منظور شما به مادرشوهر بود یا شوهر ؟ من این طرز ...

اینو ب همسرم میگم رو اعتماد ب تفس بچه اثر میذارن 

دوتا پاشو میکنه ی کفش ن بچه چ میفهمه اصلا براش مهم نیس بچه ۳ساله نمیفهمه؟

فقط با نرمی با شوهرت حرف بزن با گلایه و دعوا فک میکنه واقعا حق با اوناست...(پشت صحنه:خودم با دعوا به ...

بخدا هیچی نمیخوام بکنه ها فقط درکم کنه چون خانوادش برا پسرشون هیچ ارزشی قائل نیستن ک بخوان اذیت نشه اما این اقا اصلا از موضعش پایین نمیاد

اتفاقا من میگم برو خونه مادرت ب من چ اما من نمیام اونم اصرار نمیکنه برم فقط توی مهمونیا ک مجبورم برم ...

خب نکنه مگه بچه تو محتاج محبت مادر شوهرت

بعدم اگه چیزی ناراحتی بهتر مودبانه به خودش بگی چرا به همسرت میگی ؟

انتظار داری چیکار کنه بر یقه مادرشو بگیره حتی اگه مادرش بدترین زن دنیا هم باشه خودش خوب می‌دونه ولی دوست نداره از زبون تو بشنوه  وقتی تو میگی مامانت فلان بیشتر برات لج می کنه 

از خانواده شوهر هیچ توقعی نداشته باش تمام

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
تا وقتی که چشم و گوشت رو روی خانواده شوهرت بندی زندگیت تلخه این کسی میگه که هفت سااااال جنگید و نهای ...

مادرشوهر من بخاطر حرف مردم مارو خونه اش راه میده ک نبود اصلا مارو نمیخواد 

اما همه بچه هاشو هر هفته دعوت میکنه دیگه دعوت ماهم هم میریم

اینو ب همسرم میگم رو اعتماد ب تفس بچه اثر میذارن دوتا پاشو میکنه ی کفش ن بچه چ میفهمه اصلا براش مهم ...

میفهمه! من بچه ندارم اما اون بچه چون مخصوصا تو جمع بقیه و هم سن سالای خودشه و این اتفاق براش میوفته مطمئن باش که روش تاثیر میزاره شاید مثلا واضح یادش نیاد اما مطمئن باش که باهاش تا ابد میمونه! 

که تو جمعی رفت ترد میشه 

و به قول شما اعتماد به نفسش میاد پایین 

الان خانواده شوهر من به بچه با فحش محبت میکنن 😐😐😐😐 سر همین من واقعا دلم نمی‌خواد بچه بیارم 

بخدا اون یکی نوه فقط فحش میدهههههه انگار نه انگار بچه س تخصص فحش گرفته 😅😅😅😅😅

بخدا هیچی نمیخوام بکنه ها فقط درکم کنه چون خانوادش برا پسرشون هیچ ارزشی قائل نیستن ک بخوان اذیت نشه ...

وقتی اون از موضعش پایین نمیاد تو کوتاه بیا بلاخره باید یکی تون سنگ زیر باشین 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷