2777
2789
عنوان

وقتی همسرم از مادرش دفاع میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 110 پست

تجربه ثابت کرده بهم

حتی اگر مادرش چاقو  بزاره زیر گلوم

اون سمت مادرشو میگیره!چون حداقل سی سال زیر دست مادرش بزرگ شده 

پس بیخود خودمو خسته نمیکنم تو بحثها.

تاجاییکه میتونم از مادرش فاصله میگیرم.حریم میزارم.زیاد خودمونی نمیشم تا زیاد خودمونی نشن...هیچوقتم نمیگم مادرت اینکارو کرد اونکارو کرد.چون دقیقن نتیجه عکس میده

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه مادر منم بدی کنه من توجیه نمیکنم خودمو میذارم جای اون متاسف میشم ولی اینکه بگم ن مادرم هیچ تقصیر ...

مگه مادرت خیلی بد بوده باشه که اظهار تاسف کنی وگرنه ناخوداگاه ادم دفاع میکنه و توجیح

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
شوهر منم اینطوری بود تا ب مرز جنون رسیدم رفتارام طبیعی نبود و دست خودمم نبود شبانه روز گریه میکردم ب ...

اگه ی کمی اون موقع حق رو بهت میداد الان این مدل مریض نبودی منم میشم مث تو 

یعنی همه زنایی ک این همه خودخوری میکنن و درک نمیشن اینده شون فلاکت و مریضیه

می‌دونی چیه انگار برات مهم نباشه کاراش خودش ترک میکنه! 

اینطور نیست خانوما ؟

مثلا چرا میری خونه مادرت 

چرا به مادرت زنگ زدی 

و....

بیشتر باعث میشه اون این کار هارو بکنه 

من اینطور فک میکنم البته

تجربه ثابت کرده بهمحتی اگر مادرش چاقو بزاره زیر گلوماون سمت مادرشو میگیره!چون حداقل سی سال زیر دست ...

من نمیگم برا مادرش کاری کنه میگم چرا این همه رو میبینی همش میگی خب اون ک عوض نمیشه اما در اصل اون ی فرشته اس هیچ تقصیری نداره فلانی زیر گوشش خونده 

مگه بچه اس با حرف بقیه منو این همه ناراحت میکنه؟

اگه ی کمی اون موقع حق رو بهت میداد الان این مدل مریض نبودی منم میشم مث تو یعنی همه زنایی ک این همه خ ...

نمیدونم بخشیدمش یا نه ولی خونوادشو هرگز نمیتونم ببخشم شوهرم اوایل خیلی مرد خوبی بود اینقد زیر سرش میخوندن و مینداختنش بجونم مادرشوهرم  آسیب دیده از مادرشوهر خودش بخاطر همین پر از کینه و عقده اس 

می‌دونی چیه انگار برات مهم نباشه کاراش خودش ترک میکنه! اینطور نیست خانوما ؟مثلا چرا میری خونه مادرت ...

اتفاقا من میگم برو خونه مادرت ب من چ اما من نمیام 

اونم اصرار نمیکنه برم 

فقط توی مهمونیا ک مجبورم برم دیگه اون مجلسی نیس ک برم و خون ب جیگرم نکنه 

الانم نقطه ضعف من شده بچه ام .

پیر زنه ب همه بچه ها توجه میکنه بوس و بغل و فلان بچه من جلوش میاسته نگاهش میکنه اون روشو برمیگردونه حالا کوچکترین مثال رو گفتم من حق ندارم ناراحت شم؟

حتی بدی هاش براش اثبات بشه بعد توجیه کنه چون مادرشه این وسط تکلیف من چیه

از خدا میخام تا خدای نکرده دیر نشده ب خودش بیاد و کنار هم با آرامش و خوشبختی و شادی زندگی کنین و شر آدما ازتون دور بشه چون واقعا از اعماق وجودم درکت میکنم من از ۲۲ سالگی پلک چشمام افتاد از بس بهشون فشار اوردم بس ک گریه میکردم