2777
2789
یعنی دیر میخونم یا هی مامانم یادآوری میکنی پاشو نمازتو بخون

اگه سؤالی درباره مسائل دینی دارین
اگه بلد باشم خوشحال میشم بتونم بهتون کمک کنم.
بلد هم نباشم براتون سرچ میکنم.
یا زنگ بزنین مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی بپرسین.
شمارش هست 096400

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
نه متاسفانه ۴ساله نمیخونم .ایمانم ضعیف شده بخاطر یه سری مشکلات و نذر و‌نیاز های بی نتیجه

مهمترین شرط اجابت دعا، نزدیکی به خداست و مهمترین راهی که انسان رو به خدا نزدیک میکنه، انجام واجبات و دوری از گناهانه.
بسم الله الرحمان الرحیم.
خدا خیلی کریم و رحیمه و عاشق بنده هاشه و هیچکس از در خانه خدا نا امید و محروم برنمیگرده.
«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» بقره (2): 186.
هنگامی كه بندگانم درباره من از تو سؤال كنند، [پاسخش اين است ] كه من يقيناً نزديكم، دعای دعا كننده را چون مرا بخواند مستجاب میكنم.
اول برای سلامتی و ظهور امام زمان دعا کنیم که با ظهور، همه حاجتها برآورده میشه و دنیامون هم بهشت میشه.
بعد برای حاجتهای شخصیمون دعا کنیم و در دعا کردن، دیگران رو بر خودمون مقدم بدونیم.
من ماه مبارک رمضان سال 402 یه کتاب خیلی عالی و بی نظیر درباره دعا خوندم که دو فصل داره:
با من تماس بگیرید!
مهدی خدامیان آرانی
فصل اول: چرا و چگونه دعا کنیم؟
فصل دوم: دعاهای مفید و مختصر
++

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا

دوست دارین بخونین؟ دلیل اینکه نمیخونین چیه؟

همینطوره عزیزدلممم😍😍😍ان شاءالله تو راه حق ،ثابت قدم و عاقبت بخیر باشی مهربون خانوم 😘💙🌈

مشهدی شما؟😍😍

التماس دعا💗💗

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
اگه سؤالی درباره مسائل دینی داریناگه بلد باشم خوشحال میشم بتونم بهتون کمک کنم.بلد هم نباشم براتون سر ...

عزیزدلم مرسی از مهربونی و محبتت

انشالله هر چی خیر هست برات پیش بیاد🥰😘

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

سلام

بله الحمدلله

راستش بدون نماز، تا حالا نابود شده بودم

تاپیک نماز داریم برای دوستانی که میخوان شروع کنن

کانالم براش زدیم خواستید بیاید تو تاپیک

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
عزیزدلم مرسی از مهربونی و محبتتانشالله هر چی خیر هست برات پیش بیاد🥰😘

ممنون از محبت و دعای عالیتون.
جزو دوستانم هم که هستین پس راحت پیام بدین.

ممنون از محبت و دعای عالیتون.جزو دوستانم هم که هستین پس راحت پیام بدین.

باشه خوشگلم حتما

فقط اگر مطلبی د مورد راه های عملی سریع خوندن نماز پیدا کردی بی زحمت برام بفرست

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
باشه خوشگلم حتمافقط اگر مطلبی د مورد راه های عملی سریع خوندن نماز پیدا کردی بی زحمت برام بفرست

سریع بخونیم راهش اینه که مستحبات رو نخونیم و فقط به واجبات اکتفا کنیم.