2777
2789
عنوان

خدایااا من با این بچه چیکار کنم😭

1 بازدید | 24 پست

مدرسه نمیره،پای درس و مشق نمیشه بهش یاد بدم ۲ماه گذشته هنوز عادت نکرده،الانم هر کار کردم بلند نشد بره مدرسه تو‌کلاسم همش بی حوصله و خسته اس کلاس اوله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب معلمش بسپر صحبت کنه یکم تندی کنه خودش یاد میگیره  

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
عزیزم این چالش و با کلاس اولی ها خیلیا دارن من خیلبارو دیدم خواهر شوهرم انقد بچشو کتک می‌زد که آدم ح ...

نه من نمیزنم،خط قرمزم کتک زدن بچه هاست....فقط هر کار کردم پا نشد بره منم باهاش قهر کردم میخوام امروزو کلا باهاش صحبت نکنم شاید روش تاثیر بذار فردا بره

من خودم هم الرژی بچه  داشتم میدونم سخته ولی عزیزم هر چیزی راهی داره . درسته که یه چیزایی در ذات بچه ها و شرایط بدنیشون هست ولی درصد خیلی زیادی رفتار ما هم اهمیت مسائل رو برای بچه ها کم و زیاد میکنه . مثلا همین که نرفته پیش شما برای سلامتش این تصمیم رو گرفتید ولی بهش لین پیامو دادید که مدرسه نرفتی هم نرفتی . 

حالا هم دیر نشده برای مساله مدرسه چهارچوب بذارید برای نوشتن مشق ساعت تعیین کنید مثلا بگید ۵ تا ۷ عصر ساعت مشقه اگر ننوشتی بدون مشق باید بری مدرسه روی حرفتون هم بمونید با معلم هم هماهنگ باشید . 

مثلا ساعت خواب تعیین کنید ۹ و نیم مثلا خاموشی بزنید و بهش پایبند باشید و توی هفته هیچ جا نرید تا این ساعت خواب بهم نخوره 

نیازی نیست باهاش هی وارد دعوا و چالش بشید بگید این قانون خونه ماست و باید رعایت بشه و واقعا رعایت کنید 

در کنارش مولتی ویتامین و غذاهای مقوی فراموش نشه الان فعالیتش بالاست لازم میشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه من نمیزنم،خط قرمزم کتک زدن بچه هاست....فقط هر کار کردم پا نشد بره منم باهاش قهر کردم میخوام امروز ...

نه اصلا نزن آفرین منم اصلا نمی‌زنم بچمو ....با ی مشاور صحبت کن و اینکه فقط بهش زمان بده مخصوصا که میگی پیش دبستانی هم نرفته زمان بده عادت می‌کنه سعی کن ی روز ببریش خارج از مدرسه پیش چندتا از اون بچه های مدرسه پارکی جایی با مادرشون هماهنگ کن تا بتونه با اونا دوست بشه براش راحت تر بشه باهاش برو نزار عادت کنه ب نرفتن