2777
2789
عنوان

دلیل طلاقم تو ازدواج دوم نوشتم موافقا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 34 پست

کاش بتونم یسریارو تو این تاپیک تگ بکنم همین چند دقه پیش بود  بحث مهریه بود تو ی تاپیک  براشون این جور چیزا مهم نبود همش میگفتن مهریه فقط زیاد باشه🤦🏼‍♀️

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
کل زندگیم.خونه بابام و مادرشوهرم خواهرشوهرم خلاصه میشه

🥲🥲🥲من باهاش حتی بازار. هم دوست نداشتم برم می‌گفت چرا از فروشنده سوال کردی باید به من میگفتی ازش بپرسم چرا صداتو نازک کردی چرا نگاهش کردی چند سال باهاش سعی میکنم نرم جایی وقتی برم بیام دعوا میشه🤭🥲امسالم چون میخواست کرایه خونه بده یه روز قبلش گزاشت و رفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی الهی...دقیقا با خودم میگم اگ یکس ک دوسش داشت باشه اونو اینجوری رفتار نمیکنه

من مثلاً دخترعموشم 🙂پسرعمومم که میشه برادر شوهرمم دخترعمه امم رو طلاق داد از زن دومش مثل موش می‌ترسه به زن اولشم مثل من گیر میداد این زنش آزادی داره 🙂

عزیزم برو ازش شکایت کن جدا شو اینو میخواهی چکار بچه هم که نداری خداروشکر

شاید بعضیا حرفامو بشنون بگن اسثنا ک چیزی نیس درشت میشه.اما همینا روان منو بهم ریخته. شاید فک کنن دنبال بهونم

شاید بعضیا حرفامو بشنون بگن اسثنا ک چیزی نیس درشت میشه.اما همینا روان منو بهم ریخته. شاید فک کنن دنب ...

زن شوهر میخواد همدمش باشه باهمباشن کاری داره باهم انجام بدن 

اختیار دار نمیخواد که 

اینا بهانه نیست همش ایراده 

یا با یه بزرگتر حرف بزن بگو باید اخلاق تو عوض کنی یا جدا شو 

بارم قشنگ فکر کن تصمیم بگیر