2777
2789
بعضی افسرا هستن سخت میگرن الکی یک دختره اومده بود خیلیی خوب رفت🫥🫥گفت نه پارک دوبلت یکمم کجه ردی

مال منم یکم کج بودگفت من موندم وسط خیابون به دختره ماشینوچسبوندبه جوب اصلا جایی برای پیاده شدن نبوداونوقبول کرد

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منه دفعه ۴ ام قبول شدم🫠🫠من خیلی خوب روندما افسره خائن بود ردم میکرد الکی حتی بار سوم گریه کردم ...بخدا پیاده شدم همه ک دیده بودن روندنمو گفتن قبولی گفتم ن شاخ درآوردن گفتن اخه خیلی خوب روندی گفتم از خدا بی خبر الکی انداختم

جدی باید دیر بریم؟

بله،مگه اول آموزشگاه نمیرید، اسم مینپیسن، یک هزینه پرداخت میکنبد، بعدمیگه برید محل آرمون؟

برای ما روالش این بود، از۷شروع میکردن اسم و...مینویشتن، لیست میدن به افسر

من همیشه ۷و۴۵دقیقه میرفتم نفرآخر بودم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
جدی باید دیر بریم؟

مالما هردوهفته هست امتحانو که ردمیشم میرم وقت میگیرم وقتی میرمدازمون میبینم نفربیستم به بعدهستم یه بارافسرخودش صدامیزنه یه با اختیاری هرکس خواست خودش میره میشینه توماشین

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه  
مالما هردوهفته هست امتحانو که ردمیشم میرم وقت میگیرم وقتی میرمدازمون میبینم نفربیستم به بعدهستم یه ب ...

ارع این دختره هم خیلی خوب رفت من موندمم چرا ردش کرد