2777
2789
عنوان

کسایی که به خدا نزدیکند میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 33 پست
باشه منتظرم😅 فقط کدوم تاپیک یادم نمیاد

عزیزم لینکشو برداشتم یکم سرم خلوت بشه همونجا میفرستم

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرم خیلی تلاش کرده بود من راسقط کنه هزارتا روش امتحان کرد ولی چی شد الان من اینجام دارم برات تایپ میکنم. ولی خب خدا به خاطرناشکریهات یه مشکلات توزندگی بوجودمیاره. ولی توبه کردن خوبه دور میکنه آدم رااز گناه وعوابش

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

همش حس میکنم خدا داره تنبیهم میکنه و به خاطر کاری که خودسرانه بدون اجازه شوهرم کردم میخاد بهم بچه نا ...

خدا خیلی مهربون تر ازینه که شما فکر میکنی

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
شاید زندگی خیلیا به بچه تو شکم من وابسته بوده در اینده و من دست بردم تو تقدیر خیلی از انسان ها، خدا ...

خب اشکال نداره عزیزم اشتباه کردی هر ادمی اشتباه میکنه ولی این خوبه ک زود فهمیدی و دست از کار اشتباه کشیدی 

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

عزیزم لینکشو برداشتم یکم سرم خلوت بشه همونجا میفرستم

اوکی

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

خدا از جنس ما نیست خدا سراسر عشق و نوره چرا به این فکر نمیکنی که خدا این بچه رو بهم بخشیدی و حفظش کرد تا خبر عظیمی از وجودش  بهم بده،تو قرآن فرموده دچار وسوسه شیطان به من پناه ببر ،وقتی پشیمونی شک نکن خدا تو رو بخشیده ،توبه واقعی کن و این ترس و نگرانی رو تبدیل کن به دعاهای زیبا ،خدایا فرزندی پاک سالم و صالح بهت عطا کنه ،پناه ببر به خدا و دیگه به هیچ عنوان فکر منفی نکن 

خدا از جنس ما نیست خدا سراسر عشق و نوره چرا به این فکر نمیکنی که خدا این بچه رو بهم بخشیدی و حفظش کر ...

واسم دعا کنید لطفا، برای آرامش دلم و ذهنم نیاز دارم به دعای شما