2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همه رو دعوت کرد جز من

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 31 پست
اره یجا هستیمچرا داد تموم شد رفت

عجب آدمی اونوقت شوهرت نگفته چرا بهمون زنگ نزدی یا به خودم نگفتی؟ 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
انقد از این کارا کرده حتی به روش نیاوردم

تقصیر شوهرته.باید طلبکارانه می‌گفت خب زنگ میزدی مادر من.....نمرده بودیم که..(.دور از جون)....راضیش کن.طلبشو ازشون پس بگیره.خودتم دیگه سرد برخورد کن

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت شد گفت میرم خونشون دلیلش ازش میپرسم

واسه منم همیشه پیش میاد اصلا منو دعوت نمیکنه اما همه عروساش دعوتن 

میشه تاپیک اخرم بیاین نظر بدین به روی شوهرم بیارم یان خواهش میکنم نظراتتون برام واقعا مهمه💔😔

تقصیر شوهرته.باید طلبکارانه می‌گفت خب زنگ میزدی مادر من.....نمرده بودیم که..(.دور از جون)....راضیش ک ...

شوهرم هیچی نمیگه. 

تازه خیلی رفتارای بدتر. این کردن هیچی نگفت

دیگه آدم حسابش نمیکنم

به همسرت بگو یکبار اومد نبودم اگر براش مهم دوباره می اومد اصلا تماس می گرفت ....

خودش میدونه میگه چرا موقعی که کار دارن زنگ میزنه به گوشیت حالا میگه اومدم در زدم باز نکردی

عزیزم سخت نگیر شاید اینقدر خودمونی هستین که نیاز به دعوت ندارین چون از خودشون حسابتون می‌کنه دیگه

ما هم اگر مادر شوهرم مهمونی چیزی داشته باشه جزو خودشون حساب میشیم و جدا دعوامون نمیکنه دیگه

خودمون پامیشیم میریم دیگه

عزیزم سخت نگیر شاید اینقدر خودمونی هستین که نیاز به دعوت ندارین چون از خودشون حسابتون می‌کنه دیگهما ...

عزیزم من از همه جا بی‌خبر. بودم رفتم تو کوچه دیدم بچه های خواهر شوهر و برادر شوهرم دارن بازی میکنن گفتم چخبره گفتن ناهار اینجاییم شوهرم خارج از شهر بود دیده ماشینش نیست الکی زنک زده طلبکار وناراحت اومدم در زدم زنت درو باز نکرد 

من از کجا بدونم اگه هم میدونستم نمیرفتم

عزیزم من از همه جا بی‌خبر. بودم رفتم تو کوچه دیدم بچه های خواهر شوهر و برادر شوهرم دارن بازی میکنن گ ...

چی بگم والا

به نظرم مودبانه ناراحتی ت رو بهشون بگه شوهرت و گله کنه

ولی خودت خیلی چیزی نگو

از زبون پسرشون گفته بشه هم تاثیر بیشتری داره هم اینکه تو وجهه ت خراب نمیشه