من با اینکه قبل ازدواج دوس داشتم نامزدیم دوسال باشه اما الان که تازه یه سالو رد کرده واقعا خسته ام دوس دارم دیگه برم خونه خودم
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نامزدی زیاد دوران خوبیم نیست ن خانواده گردن میگیرنت ن شوهر عین ی اواره بی خانمان وسیله ب دوش از این خونه ب اون خونه
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
خانواده هافرق دارن برامن نامزدیمون بهترین دوران بود
نگفتم که بده گفتم زیاد خوب نیست من خودم دوسال نامزد موندم کلی خاطرات خوب دارم ولی از یسری لحاظ خوب نیست
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید