2777
2789
عنوان

وقتی یکی باهاتون قهره چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 32 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣من خیلی دندم پهن شده‌و قهر کنن دیگه اهمیتی برام نداره، اون نیاز رو هرکس دیگ ای برام میتونه برامرده کنه براهمین لایف استایل ب یه ورم کمکم کرد خیلی و اهمیتی نمیدم و خیلی راحت شدما 

🐈‍⬛

🤣من خیلی دندم پهن شده‌و قهر کنن دیگه اهمیتی برام نداره، اون نیاز رو هرکس دیگ ای برام میتونه برامرده ...

انگار فقط من اینجوریم پس.باید خیلی رو خودم کار کنم که تغییر بدم خودمو 🤦🏻‍♀️

ببین کسی ک قهر میکنه در نهایت ی چیز مهمو از دست میده! قهر کنه ؟ عشقشو از دست میده ب مرور زمان و سرد شدن پارتنرشو حس میکنه! بچه قهر کنه غذا نخوره؟ خب معلومه گرسنگی امانشو میبره، دانش اموز قهر کنه؟ بله یادگیری رو از دست میده، رفیق قهر کنه؟ بلههه گوش شنوا و دل گرم همسن و رفیق و شوخی مردناشو از دست میده! پس تو چیزی از دست ندادی یکیار عذرخواهی مردی نشد ب درک نشد ! مهم روان و زندگیته :) ولش کن و اگرم برگشت بطفا مرز بندی کن لطفا ک دیگ نره رو مخت

🐈‍⬛

حالا بعضیا طبق معمول شلوار منو میگیرن جر میدن ک چرا میکی طلاق بگیر چرا میکی اهمیت نده و فلان :) واقعیت اینه ک ۲۰ و خورده ای سنمه ، ماما هستم بیمارستان ، موردایی دیدم ک از بس اهمیت دادن و موندن روان براشون نمونده و فهمیدم روابط اونقد مهم نیستن این خود ادم و سلامتی روح و جسمه ک مهمه ! روحت مریض باشه بیا سزطان دهانه رحم میگیری بدون هیچگونه علامتی از ویزوس و عفونت :) جسمت مریض بشه روحت بدتره و خانوما بیشتر در معرض خطرن همین :)

🐈‍⬛

تا حالا از این دید نگاه نکرده بودم

ضمن اینکه نوشتی بداخلاقه پس ادم بد اخلاق انرژیتو میگیره :) دوست پسرم ا‌م خوبیه بعداز اون همه دهن سرویسی چیزایی داره یادم میده ک اصن دیدگاهمو عوض کرده :) ادم بداخلاق پیر میکنه‌همونر ک ادم پارانویید انرژی میکیره ، بهتره با ادمای خوب و وایب مثبت و سالم بگردی ک جوون شی و مشتاق شی ب پیشرفت و زندگی ! 

🐈‍⬛

خب من خانوادمن چیکار میتونم کنم

بازم راهکار دارم ؛ خانواده اگر پدر مادر باشه معمولا بعداز چهارروز ک اون هورمونا ب تعدیل برسن خلق و خو هم درست میشه، این یک دوما اگر همسر باشه ک فکرای جدی تر کن مث تراپیست ک اسیب بیشتری نبیتی ( طلاق🤣🤣🤣) و سازش با خونواده راحتتره چون زمان دوای درده ، بهتره بزاری بگذره ، یکم خودتم اروم باشی و ب خودت برسی تا اون وایب بد گورشو گم کنه ! مهم ترین خودتی ! اول اوکی شو بعد شرایط اوکی میشه

🐈‍⬛

برادری که حکم پدر داشته باشه چی؟اونم با زمان درست میشه؟

اره بابا ، وقتی شروع کنی مستقل بشی و تراپیست بری ک ارامش درونیتو حفظ کنی و اینا اوکی میشه، براتر بزرگترو من بودم چون اخلاقم بده هرکس بقول اصفهانیا که که خوری کنه برامو بی برو برگرد چنتا میزارم رو دلش ک نفهمه براهمین من بودم اصثلا با جوابای گنده تر خوردشون میکردم ولیخب شما باید یکم ملایم باشی و خودتم اروم باشی تا حل شه

🐈‍⬛