hawzhiin مدیر استارتر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 1022 عنوان قرصامو باهم خوردم معده درد گرفتم 1 بازدید | 9 پست چیکارکنم از معده درد دازم میمیرم پاییز🍁🍂 امروز | 01:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_دانشجو عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 169 ن ندارم اب بزار رو گاز نبات بنداز توش حل شه. بعدش بردار از رو گاز بهش عرق نعنا اضافه کن بخور
dokhtarenazzz20 عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 4013 چیا رو باهم خوردی؟ بعضی داروها باهم تداخل دارن اگه حس حالت تهوع و سرگیجه و استفراغ اینا داری زنگ بزن اورژانس یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره
دخترک_دانشجو عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 169 چیا رو باهم خوردی؟ بعضی داروها باهم تداخل دارن اگه حس حالت تهوع و سرگیجه و استفراغ اینا داری زنگ بزن ... فکر نکنم تداخل دایی باشه . چون پزشک داروهایی که تداخل دارن رو تو یه نسخه به هیچ عنوان نمیدهایشون معدش سنگین شده
hawzhiin مدیر استارتر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 1022 چیا رو باهم خوردی؟ بعضی داروها باهم تداخل دارن اگه حس حالت تهوع و سرگیجه و استفراغ اینا داری زنگ بزن ... فقط معده درد دارم پاییز🍁🍂
dokhtarenazzz20 عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 4013 فکر نکنم تداخل دایی باشه . چون پزشک داروهایی که تداخل دارن رو تو یه نسخه به هیچ عنوان نمیدهایشون معد ... اگه دکتر داده اره، البته بعضیاش هم با فاصله از هم میشه خورد مثلا ۶ ساعت بگذرهولی اگه خودشون چندتا مشکلو باهم داشتن و همشو خوردن مشکل ساز میشه یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره