2777
2789
عنوان

از ترس دارم سکته میکنم

1 بازدید | 23 پست

اقا ما تو یه محوطه زندگی میکنم که تو شهر هست و حفاظت شدس یه کو به ما فاصله داره ولی اون جایی که هستیم سگ روباره هم هست من یک بار تاریک بود هوا داشتم رد میشدم دیدیم یه حیون که شبیه سگ سفید رنگ اومد بهم نزدیک شد منم فقط فرار کردم من فکر کردم سگ یا روباه بود امشب با مامانم داشتیم از روضه همسایه برمیگشتیم که همون دوباره سر کله اش پیدا شد جفتمون بود دورمون میچرخید وای میسایدیم اونم می ایستاد تکون میخوردیم تکون میخورد خیلی دوست داشت نزدیکمون شه  ما ازش دور شدیم سریع خودشو رسوند اومدم خونه زدم گوگل دیدم اونی که دیدم گرگ سفید  الان خیلی میترسم بنظرتون اهلیه یا وحشی خیلی میترسم بنظرتون ترس میفهمه یا اینجوری رفتار میکنه یهو حمله کنه 

اون اگه میخواست حمله کنه شما الان تاپیک نمیزدی😂 البته دور از جونت

مطمئنی گرگ بوده؟

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون اگه میخواست حمله کنه شما الان تاپیک نمیزدی😂 البته دور از جونتمطمئنی گرگ بوده؟

اره فیلمشو گرفتم گرگ فک کن میاد جفتت وای میسه باهات راه میاد هرکاری کنی وای سی وای میشه

آره حمله میکنن شغال سرچ کردی

خیلی هم شبیه گرگ هم شغال فقط میاد کنارت وای میسه کنارته  اولین بار فقط سریع فرار کردم امشب  هیچ راه فراری نداشتم می دویدم بد میشد 

اره فیلمشو گرفتم گرگ فک کن میاد جفتت وای میسه باهات راه میاد هرکاری کنی وای سی وای میشه

عجیبه بیرون نرین خیلی مخصوصا شبا هوا الانم سرده  حیوونا میان بیرون

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
پس این چیه خیلی ازش میترسم

از همسایه ها بپرس ببین اونا هم دیدن

ولی شاید شغال بقول دوستان

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....