2777
2789
عنوان

حاملم و با شوهرم قهرم

1 بازدید | 32 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

15روزه که با شوهرم قهرم من خونه مادرم و از اون شب که دعوامون شد دیگه همدیگه رو ندیدم و از هم خبر نداریم وقتی اومدم قهر همه مدارک رو آوردم با خودم  فقط وسایل سیسمونی رو نیاوردم که اونم تا دو هفته دیگه اگه نفرستاد میرم میخرم الان فقط یه سوال دارم من شناسنامه و کارت ملی شوهرم همراهمه خواستم بدونم روز زایمان برای تشکیل پرونده گیر میدن که شوهرم نباشه چون من به هیچ عنوان نمی‌خوام برگردم و بهش خبر بدم

من نمی‌خواستم قهر کنم بیام بخاطر بچم اخلاقای تندشو تحمل میکردم اولین بارش نبود که بهم میگفت برو خونه مامانت هر بار می‌گفت میرفتم تو اتاق تا آرام میشد یا سربه سرش نمیزاشتم تا آروم بشه  ولی اون شب در حضور خانواده ش غرورم رو له کرد خواهر مادرش بودن بهم گفت سگه کثیف نمیخوامت منم دیگه نموندم و اومدم خونه مادرم قبلاً در خلوت خودمون بدتر از این رو بهم گفته بود ولی خونه رو ترک نکردم ولی اون شب دیگه نتونستم خواستید بیشتر بدونید تاپیک های قبل رو بخونید فقط بگید برای بیمارستان به مشکل میخورم یا نه چون خوانوادم همراهم هستن داداشم هست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما انقد مشکل داشتید چرا بچه آوردی عزیزم 🥲 کاش فرصت دوباره میدادی شاید با اومدن بچه زندگیت متحول می ...

نمی‌دونم فقط می‌دونم اگه این بچه نبود من تا حالا مرده بودم همه زندگیم و دلخوشیم شده