2777
2789

من خیلی فکرم اقتصادیه و خدارو هزار مرتبه شکر چ خونه بابام چ خونه شوهرم هیچوقت با سختی زندگی نکردم خیلی هم مایه داری نبوده زندگیم ولی تو زحمت هم نمیوفتادم حالا خواهر برادرای من اصلأ قدر پول رو نمیدونن مثلأ ی چی بخان بخرن چهار جا قیمت نمیکنن هرچی بدن دستشون با هر قیمتی میخرن چلی من ابدأ اینطوری نیستم امروز ب خواهرم میگم ی ذره تو هزینه ها صرفه جویی کن میگه ببین ما خرج میکنیم خدا همیشه بهمون میده گفتم مگه ب من نمیده؟؟؟گفت ن چی بهت داده؟؟؟خیلی دلم شکست من الان فقط نزدیک ۴۰۰تومن طلا دارم بد لباسام همیشه شیکه تو خونم همیشه موادغذایی و اجیل خشکبار ب بهترین شکلش هست من فقط چون کوچکتر از من هستن دلم میخاست راهنماییشون کنم ولی اینا فکر میکنن من گدا گشنه هستم شوهرم برام محیا نمیکنه تقصیر خودمه ک زیاد از حد دلسوزم دلم برا بابام میسوزه ک با جونش بازی میکنه پول درمیاره بد اینا ب ی ورشونم نیست موقع خرج کردن البته بدش گفت من همچین منظوری نداشتم ولی بار اولشون نیست این حرفا و رفتارا البته تقصیر اوناهم نیست من زیادی ب فکرشون بودم و باهاشون راحت بودم هی راجب پول حرف زدم 

عزیزم درک میکنم ولی من کلا خوشم نمیاد زن خیلییی اقتصادی باشه با قناعت کردن تو زندگی موافقم و خیلی خوبه. ولی روحیه خیلی اقتصادی برای زن نمیپسندم

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم چی میگی اما مجردی همه اینجوری هستن من خودمم چه تو مجردی چه الان ک متاهلم  عادت ندارم چندجا برم بپرسم قیمت‌ ها رو بیخیال بزار زندگیشون رو بکنند پس  فردا متاهل میشن معلوم نیست زندگیشون خوب باشه یا بد،، هرکسی یه روشی داره برای زندگی  

خب تو به همه نشون نده همچین اخلاقی داری همینطوریه دیگه کسی که خیلی قیمت میپرسه و اینا فکر میکنن خسیسه پدر منم تا یه چیزی میخره 10 جا میپرسه ولی داداشم همون اولین مغازه میخره و جالب اینه دارایی داداشم چند برابر بابامه چون داداشم وقتش رو به جای قیمت پرسیدن صرف کار کردن و پول درآوردن میکنه

میدونم چی میگی اما مجردی همه اینجوری هستن من خودمم چه تو مجردی چه الان ک متاهلم عادت ندارم چندجا بر ...

من مجرد بودم بدتر از الان اقتصادی بودم چون دلم خیلی برا بابام بیشتر از شوهرم میسوخت بدم خواهرم تو عقد هستش

خب تو به همه نشون نده همچین اخلاقی داری همینطوریه دیگه کسی که خیلی قیمت میپرسه و اینا فکر میکنن خسیس ...

بله شاید داداش شما بازم قیمت داره یا حالیش میشه ک حداقل داره پول میده جنس خوب میگیره اینا میرن آشغالم میخرن با هزینه زیاد 

من مجرد بودم بدتر از الان اقتصادی بودم چون دلم خیلی برا بابام بیشتر از شوهرم میسوخت بدم خواهرم تو عق ...

خب شما و خواهرتون دوتا انسان متفاوت و دیدگاههای متفاوت هستین بنظرم خیلی اقتصادی نباشید گلم یکم راحت بگیر زندگی ارزش این چیزارو نداره درسته نباید زیاده روی کنی اما خب لذت ببر از زندگی