2777
2789

حتی دیکه دلم نمیخواد ببینمت تو خانوادمون رو از هم پاشوندی 

دلیل قلب دردای مامانی

ناراحت اعصاب و استرس من 

دوتا بچه دیگه شدی

باعث شدی زود ازدواح کنیم که فقط از اون خونه که همش جنگ اعصاب بود فرار کنیم و به هیچ کدوم هدفا و آرزوهامون نرسیم 

تو باعث شدی جلو کل فامیل خار و زلیل بشیم

تو دلیل همی سی و چند سال شب بیداری و گریه های منی

با اینکه ازدواج کردم هنوز سایه ی شومن رو زندگیمه اون اخلاق گندت اون مذهبی بودن بیخود والکیت که دوزار نمیارزه 

الهی همه نماز و عباداتت چماق بشه بخوره تو سرت 

الهی خدا تقاص دل شکسته بچها و مادری که به پای افکارغلط  و زورگویی و بداخلاقی حروم شد رو پس بدی

تو انسان نیسی دست همه عالم و آدم و گرفتی و کمک کردی جز بچه زن و بچه خودت 

تویی که زندگی ساختگی برا خواهر برادرات اما آتیش زدی زندگی بچه های خودت که از خون خودت بودن 

نمیبخشمت تا ابد ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متن و خوندم فکرکردم دختر من اینارونوشته😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
آنقدر دلم ازش شکسته که نفرینش کردم پدری که میتونست پناه باشه رفیق باشه شده درد برامون

در قید حیات هستن پدرتون؟

ازدواج کردین راضی هستین از زندگیتون؟

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
آنقدر دلم ازش شکسته که نفرینش کردم پدری که میتونست پناه باشه رفیق باشه شده درد برامون

عمرمونو گرفتن:))تو که ازدواج کردی نمیتونی قطع رابطه کنی؟

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
متن و خوندم فکرکردم دختر من اینارونوشته😔

تو رو خدا اگه دخترتون شرایط مشابه من داده شما تنهاش نذار شما تا میتونی شاد باش من دلم خونه بسکه حال بریا مادرمو دیدم چقدر ببینم گریه کنه چقدر ببینم دلش شکسته ابرو نمونده برام جلو شوهرم

عمرمونو گرفتن:))تو که ازدواج کردی نمیتونی قطع رابطه کنی؟

ازدواج کردم بچه دارم اما ردشون هسن مادرمون چیکار کنم یسره درد و دل میکنه گریه میکنه اسیره خواهر برادرم چیکار کنم هممون گیر یه مرد دل سنگ افتادیم 

خانواده شوهرم دور هم جم میشن میگن می‌خندن ما فقط  گریه و بدبختی 

تو رو خدا اگه دخترتون شرایط مشابه من داده شما تنهاش نذار شما تا میتونی شاد باش من دلم خونه بسکه حال ...

چجوری شاد باشم گلم بچه ام آنقدر دعوادیده از ترس شب ها خواب نداره توروزروشن من بخوابم گریه میکنه نخواب من میترسم😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
ازدواج کردم بچه دارم اما ردشون هسن مادرمون چیکار کنم یسره درد و دل میکنه گریه میکنه اسیره خواهر براد ...

بمیرم برات🙂💔

راست میگی غصه اونا آدمو میکشخ

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
ازدواج کردم بچه دارم اما ردشون هسن مادرمون چیکار کنم یسره درد و دل میکنه گریه میکنه اسیره خواهر براد ...

مادرتون نمیتونن جدا شن و با خواهر برادرتون خونه بگیرن و زندگی کنن؟

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
بمیرم برات🙂💔راست میگی غصه اونا آدمو میکشخ

خدا نکنه عزیزم زنده باشی

آره غصه اونا خوشی زندگی خودمم بهم زهر میکنه فقط دعا کن دیگه بعد این همه سال خدا جواب بده همه موهام تو سی سالگی سفید شده از دسشون