2777
2789
عنوان

استرس گرفتم خون دماغ دخترم

102 بازدید | 12 پست

امان از شب و استرسها و فکرو خیالات 

دخترم ۷سالشه از بچگی هر از چند گاهی خون دماغ میشه مقدارش خیلی کمه از بس اطرافیان گفتن طبیعیه بیخود فکر نکن تابحال ب ای این مورد دکتر نبردمش 

پارسال بیماری عفونت ریه شدیدی گرفت که یک هفته تب داشت ازمایش خون ازش گرفتم مقدار eSR بالا بود دکتر بهش دارو داد از ۷۶ اومد روی ۵۶ 

مامانم میگه اگر میخواست خدایی نکرده م یضی بدی باشه تا بحال صد حال میشد بیخود نگرانی یا تو ازمایش پارسال نشون میداد 

ولی نمیدونم چرا تا خون دماغ میشه من حس از دست و پام میره کسی تجربه ای داره دلم اروم بشه؟

من خودم تا ۷.. ۸ سالگی زیاد خون دماغ میشدم

بعد ی دفعه قطع شد کلا 

دلیلشم نمیدونم چی بود

شمام خودتو نگران نکن فرکانس بیماری نفرس تا بیماری نیاد سمتتون💕

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خواهرم کلاس هفتم مدام خون دماغ میشه باید داخل دماغش را با ویتامین اد چرب کنی

اره اینو شنیدم باید انجام بدم ببینم با این حال بازم خون دماغ میشه نمیخوام دکتر ببرم چون دکتر خوب نداریم تو شهر اینایی هم که هستن همشون کم تجربه هستن خودم یکی از قربانیان پزشکای نادان هشتم نمیخوام بچمم دچار بشه

پسر منم پارسال زیاد خون دماغ میشد رفتم بر اش ازمایشcbcوptو pttنوشتن خدارو شکر نرمال بود تو بچگی زیاد ...

امکان داره از گرمی باشه؟ دختر من به محض مصرف مغزیجات مثل بادام زمینی و گردو و پسته خون دماغ میشه