2777
2789
https://www.aparat.com/v/i4215r9

خارجیه که 

همینو میگن بچه ها؟ یا این چیز دیگه ست

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه والا همش مینویسه خیلییی خوشحالم با پسر خوشگل و مهربان دارم ازدواج میکنماین نمیدونه ازدواج چیهسنش ...

من دخترم از کلاس دومشو خوند فرستادم زبان اونجا کلاسشون با پسرا مختلطه... اولش ناراحت بودم ولی الان میبینم چقدر عادی شده همه چیز... حالا نمیدونم درسته یا غلط

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اینستا ندارم و ندیدم یکی یه اسکرینی چیزی بفرسته😂😐حالا شوهرش چن سالشه؟!

۲۶

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
دیدی جدیدا خیلی زیاد شده نمی‌فهمم چخبره یهو عین مرض یه چیزایی بین مردم پخش میشه و خیلی همه انجامش می ...

عزیزم یه پروژه هست به نام بلاگر سازی 

این بلاگرا رو  سرمایه گذاری کردن ساختن که یه مسایلیرو گسترش بدن بین مردم ..مثلا همین کودک همسری ...یا اون زنه که میگه مرد اگه میگه لباس فلان جور نپوش باید قبول کنی پس چرا وقتی پول میده قبول  میکنی و غیره ..این زن هر چی  هم زدن تو سرش نباید صداش دربیاد 

برای ثبت نکاح دائم اجازه میخواد

خب ثبت نمیکنن فقط صیغه نامه دارن

اینا نیاز به میوه پوست کندن ندارن شما چقد ساده این😶برای کارای دیگه ازدواج میکنن😑

منظورم این بود که اینا میوه بلد نیستن پوست بگیرن چه برسه به خونه داری و شوهرداری و..... 🫠

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇