2777
2789
عنوان

عشق سابقم هروقت میخواست قربون صدقه ام بره میگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2071 بازدید | 174 پست
تبل توخالی بود بنده خداچن وقت باهم بودین

۶ سال البته یه شهر نبودیم ولی خیلی خسیس و کثافت بود یادش که میفتم که چطور وقتم پاش هدر دادم اعصابم خرد میشه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه باز تو عاقل بودی،یه‌عده فکر میکنن عاشق شدن ولی انقد وابسته میشن که تمام رفتار ها و ویژگی های ب ...

اره من خیلی سالم بودن رابطه برام مهمه دوست ندارم بخاطر احساساتم خودمو بدبخت کنم ولی خب پشیمون میشم خیلی وقتا🥲

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

عزیز دلم الان که دلت تنگ هست میشه لطفا اگر تمایل داشتی از ته دلت واسه خوشبختی من و امیدم باهم دعا کنی؟ و دعا کنی دیگه از هم جدا نباشیم؟ 🌹

حقیقتش مال هميم و نیمه هميم ولی از هم دوریم و این خودش از صدتا جدایی واسه من بدتره 

وقتی یک خوزستانی بختیاری یا هر نشونه ای ازش می بینم دلم واسه ش پر می رنه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
اون میگف تیام💔

اینم‌میگفت🥲💔

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

قربونت😘❤️اع چه خوب،کدوم شهر؟

کوهرنگ😍

علیرضا قربانیبه اسم مرا ببخشخیلی قشنگه💔

فعلا میترسم‌گوش بدم💔

۶ سال البته یه شهر نبودیم ولی خیلی خسیس و کثافت بود یادش که میفتم که چطور وقتم پاش هدر دادم اعصابم خ ...

خدای من ۶ سال عمریه چقدد حیف شد چطوری جدا نشدی ازش این همه سال

عزیز دلم الان که دلت تنگ هست میشه لطفا اگر تمایل داشتی از ته دلت واسه خوشبختی من و امیدم باهم دعا کن ...

عزیز دلم از ته ته ته قلبممممممم واستون دعا کردم انشالله بهم برسین عشقتون هم پایدار باشه😍😍😍

اره من خیلی سالم بودن رابطه برام مهمه دوست ندارم بخاطر احساساتم خودمو بدبخت کنم ولی خب پشیمون میشم خ ...

نمی‌دونم چقدر احساس بینتون عمیق بود که بخوام قضاوت کنم ولی خب با توجه به چیزایی که گفتی احتمالا اگه ادامه دار میشد بعداً بیشتر پشیمون میشدی و حسرت میخوردی

عزیزم😍😁بختیاری های خوزستان خیلی خوبننن خصوصا مرداشون

کلا من از بچگی با مردم خوزستان خو گرفتم 

خدا شاهده همه تون رو دوست دارم 

بچگیم مامان بزرگم یک همسایه خوزستانی داشت خیلی دوسش داشتم 😍

بعدش تو همون بچگی یک سفر مشهد داشتیم اتاف کناری مون خوزستانی بودند با دختراشون دوست شده بودم 

تو دوران دانشگاهم هم بهترین دوستام خوزستانی بودند خیلی دوست دارم اوني که دوسش داشتم آبجی عشقم باشه 😍

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹